×

Napaka

Error the gallery with an id of: 6621 is not published

 

Pikapolonice v aprilu

April je bil v našem vrtcu poln dogajanja in raznolikih dejavnosti, ki so otrokom omogočile raziskovanje, učenje in zabavo na svežem zraku. Topli aprilski dnevni so nas vabili v naravo, zato smo izkoristili priložnost za dva pohoda na bližnje hribe. Otroci so uživali v raziskovanju naravnega okolja, opazovanju rastlin in živali ter se gibalu na svežem zraku. Lotili smo se tudi sajenja rastlin, kjer dnevno spremljamo njihovo rast.

V vrtcu nas je obiskala glasbena gostja, pianistka Urška Vidic, ki nam je predstavila čarobni svet glasbe. Skupaj smo spoznali klavir in sintisajzer ter poslušali melodije velikih skladateljev, kot so Beethoven. Mozart in drugi.

April je bil tudi mesec, ko smo začeli spoznavati družine in sestavljati družinsko drevo Pikapolonic. Otroci so s ponosom predstavljali fotografije svojih družin ter naslikali svoje družinske portrete s tušem. Preizkusili smo se tudi v slušni pozornosti, kjer so otroci po slišanih navodilih ustvarjali slike. To je bila odlična priložnost za razvijanje njihove kreativnosti in slušnih sposobnosti.

 

Galerija Pikapolonice

Prijava/odjava uporabnika