Ne spreglejte ...

 • Drage učenke in učenci

  Danes, v petek, 19. 2.2021, se končuje 107. šolski dan v letošnjem zelo posebnem šolskem letu. Po šolskem koledarju je za učence od 1. do 8. razreda do konca šolskega leta še 79 šolskih dni, za deveti razred pa sedem šolskih dni manj. 

  Naslednji teden so počitnice. Želimo vam, da jih preživite prijetno, brez elektronskih naprav in si naberete potrebno energijo za zadnje štiri mesece.

  V upanju, da se v ponedeljek, 1. marca, vsi zdravi spet vidimo v šoli, vas lepo pozdravljamo!

  Tomaž Rozina, ravnatelj

   

  Več ...
 • 1
 • 2

Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Vaje pevskega zbora na daljavo

Dragi pevci!

Pevske vaje bodo v prihodnje potekale malo drugače kot smo vajeni. V spletni učilnici poiščite interesne dejavnosti (pevski zbor najdete čisto na koncu, že na drugi strani), potem pa kliknete otroški pevski zbor Štangarske Poljane. V tej mapi vam bom puščala sporočila, besedila skladb, ki smo jih že peli, skladbe, ki bodo čisto nove, kakšne zvočne posnetke, video povezave ... Tako bomo ostali v stiku, pa čeprav na daljavo. Pomembno je, da prepevamo in se imamo lepo.

Bodite zdravi in upam, da se kmalu srečamo v živo!

Iskanje zmajevega zaklada - Ljubljanski grad

V četrtek, 7. 10. 2020, smo se učenci PŠ Štangarske Poljane odpeljali v Ljubljano. Z vzpenjačo smo se povzpeli na Ljubljanski grad, kjer nas je pričakala prijazna hostesa Alenka. S pomočjo namigov nas je popeljala na ogled gradu. Ogledali smo si grajski vodnjak, ječo na prostem, samice, grajsko...


Nadomestni datum za tečaj plavanja

V četrtek, 10. 9. 2020, je odpadel tečaj plavanja. Odpadlo dejavnost bomo nadomestili v četrtek, 1. 10. 2020.

Ko se vrnemo s plavanja, bomo imeli malico in pouk, zato morajo imeti učenci s seboj tudi šolsko torbo z vsemi potrebščinami po urniku za tisti dan.

Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika