Ne spreglejte ...

 • Obvestilo za starše - govorilne ure v maju

  Spoštovani starši,

  v naslednjem tednu bodo govorilne ure potekale na daljavo. Prijavite se lahko do torka, 11. 5. 2021, do 9. ure.

  Predmetna stopnja

  Prijava na govorilne ure k učiteljem predmetne stopnje je možna v spletni učilnici s pomočjo uporabniških podatkov za AAI račun. Podatke za račun so učenci prejeli v šoli. S seznama v spletni učilnici je razvidno, ali bo učitelj izvajal govorilne ure preko videokonference s pomočjo programa Zoom ali preko telefona. Ob dogovorjenem terminu bodite dostopni, da bo učitelj lahko vzpostavil stik z vami. Povezava do navodil za prijavo na govorilne ure se nahaja na šolski spletni strani v desnem kotu zgoraj. V primeru, da so vsi termini pri določenem učitelju v tem mesecu zasedeni, vi pa bi nujno želeli govoriti s tem učiteljem, mu to sporočite na njegov e-naslov. Dogovorila se bosta za dodaten termin.

  Razredna stopnja

  Za termin pogovora v času govorilnih ur na razredni stopnji se dogovorite z razredničarko vašega otroka preko e-pošte.

  Sodelovali boste lahko tudi z drugimi strokovnimi delavci. Vsi e-naslovi so objavljeni na spletni strani šole (O šoli → Zaposleni → Strokovni delavci).

  V juniju bodo govorilne ure le po predhodnem dogovoru z učitelji posameznih predmetov.

  Vabimo vas, da se poslužujete novega načina komuniciranja.

  Tomaž Rozina, ravnatelj

  Več ...
 • 1

Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Vaje pevskega zbora na daljavo

Dragi pevci!

Pevske vaje bodo v prihodnje potekale malo drugače kot smo vajeni. V spletni učilnici poiščite interesne dejavnosti (pevski zbor najdete čisto na koncu, že na drugi strani), potem pa kliknete otroški pevski zbor Štangarske Poljane. V tej mapi vam bom puščala sporočila, besedila skladb, ki smo jih že peli, skladbe, ki bodo čisto nove, kakšne zvočne posnetke, video povezave ... Tako bomo ostali v stiku, pa čeprav na daljavo. Pomembno je, da prepevamo in se imamo lepo.

Bodite zdravi in upam, da se kmalu srečamo v živo!

Iskanje zmajevega zaklada - Ljubljanski grad

V četrtek, 7. 10. 2020, smo se učenci PŠ Štangarske Poljane odpeljali v Ljubljano. Z vzpenjačo smo se povzpeli na Ljubljanski grad, kjer nas je pričakala prijazna hostesa Alenka. S pomočjo namigov nas je popeljala na ogled gradu. Ogledali smo si grajski vodnjak, ječo na prostem, samice, grajsko...


Nadomestni datum za tečaj plavanja

V četrtek, 10. 9. 2020, je odpadel tečaj plavanja. Odpadlo dejavnost bomo nadomestili v četrtek, 1. 10. 2020.

Ko se vrnemo s plavanja, bomo imeli malico in pouk, zato morajo imeti učenci s seboj tudi šolsko torbo z vsemi potrebščinami po urniku za tisti dan.

Prijava/odjava uporabnika