Ne spreglejte ...

 • PONUDBA IN NAČIN IZBORA IZBIRNIH PREDMETOV V 2. IN 3. TRILETJU OSNOVNE ŠOLE

  Spoštovani starši in učenci!

  Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2023/2024 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 22. 3. 2023 do 3. 4. 2023.

  Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na Andreja Hauptmana (stik). 

  Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

  Več ...
 • 1

Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Hotel za žuželke

V prvem pomladnem tednu smo z učenci OPB zaključili projekt, ki smo ga začeli jeseni - zadali smo si nalogo, da bomo izdelali hotel za žuželke.

Tu in tam smo šli nabrat ali pa prinesli od doma material, s katerim smo želeli napolniti hotelske sobice, žagali in dolbli smo bezgove vejice, nažagali smo tudi nekaj bambusovih, zamislili smo si, da bo imela ena sobica poslikavo, tudi napis smo načrtovali, da bi žuželke vedele, kje so dobrodošle. Določili smo prostor, kjer bi imele žuželke dovolj sončne toplote in miru, da bi se čim bolje počutile. Vsak izmed učencev je v teh šestih mesecih vsaj nekaj prispeval h gradnji hotela, za izdelavo ogrodja in postavitev hiške pa je poskrbel g. Kralj.

Ste pogledali sličice? Se sprašujete, kaj pomeni tista petdesetica na okroglici? Naša šola bo naslednje leto praznovala 50. rojstni dan in kot prvo darilo je že letos dobila čisto svoj hotel.

Pouk s tablicami

V tednu od 5. 3. do 9. 3. 2023, smo si pouk v 1. in 2. razredu popestrili s tablicami. Raziskovali smo izobraževalni portal Lilibi.si s poučno vsebino za učence v prvem triletju osnovne šole. Na portalu Šolski park smo reševali naloge računanja, iskali glasove, se urili v znanju pravopisa, brali in...


Pustno rajanje

Na pustni torek smo se z učenci PŠ Štangarske Poljane udeležili Otroškega karnevala v Športni dvorani Litija. Korakali smo s Tačkom in Litkom  v pustni povorki, si ogledali čarovnije čarovnika Sam Sebastjana in plesali z animatorko Aleksandro Košir. Po zaključenem programu smo se okrepčali s sokom...


Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika