Ne spreglejte ...

 • Prišel je čas počitnic

  Drage učenke in učenci, spoštovani starši ter sodelavke in sodelavci vrtca in šole!

   

  Za učenke in učence je bil včerajšnji dan zadnji v tem šolskem letu. Pred vami so težko pričakovane počitnice. Želim vam, da jih preživite lepo, da ostanete zdravi, da se veseli in nasmejani zopet vidimo v šoli v četrtek, 1. septembra.

   

  Zaposlene od zasluženega dopusta loči še kar nekaj delovnih obveznosti. Vsem vam in seveda tudi staršem se iskreno zahvaljujem za sodelovanje in pomoč pri izvedbi šolanja na daljavo in pri vseh drugih aktivnostih v tem šolskem letu.

   

  Slovenija danes praznuje svoj 31. rojstni dan. Bodimo ponosni, da jo imamo, da se lahko sporazumevamo in šolamo v svojem maternem jeziku. Utrjujmo narodno zavest, da bomo to omogočili tudi našim potomcem. Vsem, tudi našim najmlajšim, želim veselo praznovanje dneva državnosti.

  Več ...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Zaključna slovesnost na PŠ Štangarske Poljane

Del zadnjega šolskega dne smo na podružnični šoli Štangarske Poljane s kulturnim programom posvetili državnemu prazniku. Sledila je slovesna podelitev spričeval in priznanj. Učenci so se poslovili z nasmehi na obrazih in odšli na zaslužene poletne počitnice.

Vodne igre na PŠ Štangarske Poljane

V četrtek, 23. 6. 2022, smo imeli v oddelku podaljšanega bivanja podružnične šole Štangarske Poljane vodne igre. Bilo je vroče popoldne, zato se je bilo prijetno pomeriti v štafetnih igrah, ki so vključevale vodo...


Tačkov festival v Litiji

Z učenci PŠ Štangarske Poljane smo se v petek, 10. 6. 2022, udeležili Tačkovega festivala v Litiji.

Z avtobusom smo se odpeljali do Litije, kjer smo si z razgledne točke ogledali pomembne stavbe v Litiji. Peš smo se naprej podali skozi mesto Litija in si ogledali kip Naceta Simončiča, kateremu je...


Prijava/odjava uporabnika