Napoved dejavnosti

sreda, 19. 6. 2024: Zaključek Metuljčki

Zaključni izlet Cici hribcev

V soboto, 8. junija, so naši Cici hribci za letošnje leto zaključili svojo dejavnost.

Na zadnji letošnji izlet so se na Čemšeniško planino odpravili s starši. Vzgojiteljici, ki sta spremljali otroke in starše, sta takole zapisali:

Otroke je zjutraj močno motivirala misel, da so na cilju odlična in vabljiva igrala, starše pa prelepa narava, razgledi in odlično vzdušje med prisotnimi.

Vsem udeležencem letošnjih Cici hribcev in strokovnim delavkam, ki so izvajale dejavnost, se iskreno zahvaljujem za udeležbo, zaupanje in pripravljenost.

Na snidenje naslednje leto!

Cicimaturanti

Danes smo v Vrtcu Ciciban slavnostno obeležili pomemben dan naših Cicimaturantov. V jeseni jih čaka novo obdobje. S skupnimi močmi so dokazali, da so več kot pripravljeni, saj so suvereno odgovorili na vsa zastavljena vprašanja. Mlajši otroci, so program popestrili z razigranimi nastopi. Za zaključek so naši Cicimaturantje predali simbole (ključ, kapo in zvezek spominov) naslednji generaciji.

POSNETEK

 

Tačkov festival

Otroci iz skupin Pikapolonice, Miške, Petelinčki in Čebelice so imeli čudovit dan v okviru Tačkovega festivala. V Kulturnem domu Litija smo si ogledali predstavo "Maček Muri", ki je otroke popolnoma očarala. 

Po predstavi so nas pred Kulturnim domom pričakali reševalni psi iz Kinološkega društva Zagorje. Otroci so se z zanimanjem seznanili z delom reševalnih psov in njihovih trenerjev. Spoznali so, kako pomembno vlogo imajo ti psi pri iskanju pogrešanih oseb in reševanju življenj.

Ekipa Vrtca Ciciban na Litijskem teku

Ponosni smo, da nam je po več letih ponovno uspelo, da smo z ekipo tekačic MELITA,TIA IN URŠA  zastopali naš vrtec na Litijskem teku. Naše tekačice so 5,6 km pretekle v izjemnem času, 30 min in tako usvojile 2. mesto.

Iskreno jim čestitamo za njihov trud.

Vrtec Ciciban pričakal Deželaka junaka

V petek, 31. maja, se je na ta deževen dan Deželak junak na svoji dobrodelni poti ustavil tudi v Šmartnem.

Pričakal ga je župan, ki je za vse obiskovalce pekel palačinke, gasilci z mokrim pozdravom, množica občank in občanov ter risbice in sporočila otrok in zaposlenih iz Vrtca Ciciban.

Našim najmlajšim varovancem je v večini težko razumeti, kaj to pomeni dobrodelnost in pomanjkanje. Naj jim bo slednje prizanešeno.

 

 

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika