Napoved dejavnosti

sobota, 31. 10. 2020: Dan reformacije
nedelja, 1. 11. 2020: Dan spomina na mrtve
petek, 1. 1. 2021: Novo leto
ponedeljek, 8. 2. 2021: Slovenski kulturni praznik

Obvestilo za starše

Spoštovani starši!

V primeru, da pri družinskem članu opazite znake okužbe z virusom SARS-CoV-2 (koronavirus - vročina, oteženo dihanje, kašelj) in načrtujete testiranje okužbe oz. vas na mikrobiološko testiranje napoti vaš osebni zdravnik, naj vaši otroci v tem času ne obiskujejo vrtca. Otroci naj ostanejo doma do uradnih rezultatov testiranja.  

Prav tako še vedno velja navodilo MIZŠ, da vrtec obiskujejo le zdravi otroci. 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav!

Ravnatelj: Tomaž Rozina

Izdajanje e-računov za starše

Obveščamo vas, da imamo vzpostavljen sistem, ki omogoča šoli in vrtcu izdajanje e-računa. Ta nam omogoča prihranek časa in denarja in je prijazen do okolja, staršem pa omogoča varno in enostavno prejemanje e-računa in plačevanje stroškov preko spletne banke.

Za lažje, hitrejše, enostavnejše, predvsem pa okolju prijazno prejemanje računov, vam poleg pošiljanja e-računov v spletno banko, ki smo ga vzpostavili v lanskem letu, letos ponujamo še možnost pošiljanja računov na vaš elektronski naslov. V priloženem soglasju izberite možnost pošiljanja ter izpolnite podatke, ki jih potrebujemo za pošiljanje.

Več informacij v zvezi z e-računom si oglejte v prilogi.

Pozdrav vsem otrokom vrtca Ciciban

Otrok se ne rodi zato, da bi rešil probleme svojih staršev, zapolnil praznino v njunem življenju ali njun odnos naredil popoln. Rodi se zato,da bi pisal in živel svojo lastno zgodbo.

Zaposlene v našem vrtcu, želimo vsem otrokom, da bi pisali čim bolj prijetne zgodbe.

Vam, spoštovani starši, pa iskrena hvala za vaše zaupanje.

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika