Napoved dejavnosti

torek, 8. 2. 2022: Slovenski kulturni praznik
nedelja, 1. 5. 2022: Praznik dela

Izdajanje e-računov za starše

Obveščamo vas, da imamo vzpostavljen sistem, ki omogoča šoli in vrtcu izdajanje e-računa. Ta nam omogoča prihranek časa in denarja in je prijazen do okolja, staršem pa omogoča varno in enostavno prejemanje e-računa in plačevanje stroškov preko spletne banke.

Za lažje, hitrejše, enostavnejše, predvsem pa okolju prijazno prejemanje računov, imamo vzpostavljen sistem, ki vam poleg pošiljanja e-računov v spletno banko, omogoča tudi pošiljanje računov na vaš elektronski naslov (svetujemo predvsem za tiste, ki imajo račun z zneskom 0 €). V priloženem soglasju izberite možnost pošiljanja ter izpolnite podatke, ki jih potrebujemo za pošiljanje e-računa.

Sodelovanje z Domom starejših občanovTisje

Vrtec Ciciban se lahko s ponosom pohvali z izjemnim vzajemnim sodelovanjem med vrtcem in domom starejših občanov.  O slednjem govori zahvala, ki smo jo te dni prejeli iz Doma Tisje.

Virtualni obisk dedka Mraza

Tudi letos se je dedek Mraz spomnil na nas. Obiskal nas je na prav poseben način in nam polepšal čarobni december. Otroci so si njegov prihod ogledali v vrtcu in se razveselili daril, ki jih je za vsako skupino pustil pod smrečico.

Vabimo vas, da si njegov prihod skupaj z otrokom pogledate tudi doma.

  >> OBISK DEDKA MRAZA <<

Cicibanova smrečica

Vsak čas v letu prinese novo zgodbo, novo igro, nove dogodivščine. V vrtcu se trudimo ohranjati čim več pozitivnih zgodb. Ena od teh zgodb se je odvijala v petek, 3. decembra na starem mestnem jedru v Šmartnem. Otroci našega vrtca so se skupaj s starši udeležili prižiga lučk. Mesto jedro krasijo čudovito okrašene smrečice, seveda vsaka v svoji podobi. Med temi smrečicami se ponaša tudi naša.

Hvala vsem staršem, ki ste otrokom omogočili otroško veselje ob prižigu lučk. Tisti, ki v petek niste imeli možnosti, vabljeni na ogled v mesecu decembru.

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika