Vrtec Ciciban

Napoved dejavnosti

četrtek, 21. 3. 2019: Sestanek za "Vrtec v naravi"
petek, 29. 3. 2019: Srečanje z babicami in dedki - Pikapolonice
sreda, 1. 5. 2019: Praznik dela
torek, 25. 6. 2019: Dan državnosti

Dobrodelni Pust

Na pustni torek smo pripravili veliko dobrodelno pustno prireditev. Vzgojiteljice in otroci vrtca Ciciban ter učiteljice in učenci podaljšanega bivanja osnovne šole, so pripravili odličen zabavni program. Na tej povezavi si oglejte nekaj utrinkov:

Predstavile so se različne pustne skupine otrok in učencev, vzgojiteljice in učiteljice so zapele in zaplesale ob pustni himni, vse skupaj sta imenitno povezovala pujska Bibi in Gusti, sledilo je še pustno rajanje za otroke in odrasle.

Prireditev je imela dvojni namen, pripraviti organizirano pustno veselje za otroke in spodbuditi dobrodelnost. Na prireditvi smo zbrali 2.352 EUR prostovoljnih prispevkov. Iskrena hvala vsem, ki ste prispevali za dober namen. Hvala tudi vsem donatorjem, ki so v preteklih mesecih nakazali 3.370 EUR v šolski sklad. Zbrana sredstva in sredstva, ki jih je v proračunu zagotovila občina, bomo namenili za postavitev otroških igral v zunanjih enotah vrtca.

Albert Pavli, ravnatelj

Dobrodelno v nov dan za Vrtec Ciciban

Predavanje za starše: Sprejmi otroka kakršen je - samopodoba in samozavest

Vabljeni na predavanje, ki bo v četrtek, 21. februarja 2019, ob 17.00 v avli Osnovne šole Šmartno.
Predaval bo g. ANDREJ PEŠEC, univ. dipl. pol. Več informacij si preberite v prilogi.

Pohod z lučkami

Na zadnji januarski dan so se otroci Vrtca Ciciban skupaj s starši in vzgojiteljicami odpravili na nočni pohod z lučkami. Otroke so na poti skozi gozd pozdravila pravljična bitja. Pri »Škratkih« je bilo slišati  pesmico Enkrat je bil en majhen škrat. Na robu gozda je otroke pričakala Sneguljčica in eden od palčkov. Rdeča kapica, tokrat brez volka, je obiskovalce pogostila s piškoti. Na koncu gozda pa je otroke pričakala še zgodba o treh prašičkih, ki so veselo poplesavali z otroki. Obiskovalci so lahko izbirali med dvema različnima potema, obe pa sta pripeljali do Vrtca Ciciban. Obiskovalce je tam pričakal topel čaj, najmlajše pa še slastne palačinke. S prijetnimi vtisi in z željo po tovrstnih druženjih smo zaključili ne prav zimski (sneženi) mesec januar.

 

 

stran 1 od 4

Galerija skupnih dogodkov

Vrtec Ciciban