Napoved dejavnosti

Ni dogodkov

Razpis Fundacije Boštjana Bandlja

V priponki se nahaja razpis za financiranje enomesečne oskrbnine za vrtec za mesec november. Financiranje omogoča Fundacija Boštjana Bandlja.

Novembrsko oskrbnino bodo plačali za 10.000 otrok.

Novim dogodivščinam naproti

S 1. septembrom smo ponovno vstopili na pot novih dogodivščin, ki na nas čakajo v letu 2023 - 2024.

V Vrtcu Ciciban smo na nove začetke skrbno pripravljeni. Namreč zelo nestrpno smo že čakali vse otroke, ki so počitnice preživeli doma, se veselili, da se srečamo z vsemi v na novo pripravljenih igralnicah, še posebej pa smo se pripravili na vse, ki v naš vrtec vstopajo prvič.

Zaposleni Vrtca Ciciban vsem našim otrokom in njihovim staršem izrekamo iskreno dobrodošlico. Vsi skupaj bomo poskrbeli za to, da bodo otroci doživeli kar se da najlepše trenutke v vrtcu, jim omogočili obilo izkušenj, staršem pa nudili razumevanje in strokovno podporo.

Star pregovor pravi lepa beseda lepo mesto najde. Naj nas ta rek spremlja vsak dan, predvsem pa takrat, ko kaj ne bo šlo čisto pa naših željah in načrtih. S pogovorom so vse težave rešljive.

Srečno in prijetnih dogodivščin polno vrtčevo leto!

Vodne igre

Ker so dopoldnevi zelo vroči, smo se v vrtcu odločili, da bomo imeli vodne igre. Otroci so seboj prinesli najrazličnejše igrače, s katerimi so se špricali, pretakali vodo in se škropili. Kdor je želel, se je lahko namočil v majhnih bazenih, za osvežitev pa je poskrbel velikanski kaktus. Dopoldne je čisto prehitro minilo, otroci pa so polni vtisov z veseljem legli na ležalnike.

Obvestilo staršem

Starši!

Obveščamo vas, da bo vrtec Ciciban v ponedeljek, 14. 8. in v torek, 15. 8. 2023 zaprt.

Dan solidarnosti 14. avgust je namenjen temu, da čim več državljanov priskoči na pomoč prizadetim sodržavljanom v poplavah.

 

Kolektiv vrtca Ciciban

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika