Napoved dejavnosti

četrtek, 30. 4. 2020: Praznik dela
četrtek, 25. 6. 2020: Dan državnosti

Spoštovani starši in dragi otroci!

Trenutno nam položaj v državi še vedno onemogoča, da bi se vrnili v naše igralnice, urili gibalne spretnosti na naših igriščih, odšli v knjižnico, ali se odpravili na raziskovanje naših gozdnih kotičkov. Stik z vami moramo ohraniti kar na daljavo. Pripravili smo vam nabor raznolikih dejavnosti, ki jh lahko izvedete tudi doma. Seveda je treba dejavnosti prilagoditi razvojni stopnji vašega otroka, morda kakšno pripagoditi na trenutno stanje.

Danes je 2. april, rojstni dan Hansa Christiana Andersena. Ta dan je proglašen za Mednarodni dan knjig za otroke. Tako danes lahko otrokom preberete čudovito pravljico Zelo lačna gosenica. Vsebina z ilustracijami in napotki  se nahaja med dokumenti.

Bivanje v naravi - Logarska dolina

Spoštovani starši.

Glede na razmere, v katerih smo se zaradi epidemije v Sloveniji znašli, smo se skupaj z vodstvom vrtca odločili, da bivanje v naravi za najstarejše skupine (Logarska dolina, 11. - 15. 5. 2020), žal odpade.

Hvala za razumevanje in vse dobro.                                                                                                                                     

Obvestilo

Spoštovani starši!

Vrtec Ciciban do preklica ostaja zaprt.

Ostanite zdravi.

Obvestilo o zaprtju Vrtca Ciciban

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bodo, v času epidemije COVID-19, vse enote vrtca Ciciban od 16. 3. 2020 do predvidoma 29. 3. 2020 zaprte. Vsi starši ste bili o nastali situaciji telefonsko obveščeni. Ob tem se vam zahvaljujemo za odgovorno ravnanje v tem izrednem stanju.

Prosimo vas, da redno spremljajte spletno stran vrtca, kjer vas bomo obveščali o vseh spremembah. Spremljajte tudi spletno stran občine in NIJZ.

Pomočnica ravnatelja, Mojca Dragar

Obvestilo - koronavirus

Spoštovani starši

od ponedeljka, 16. 3. 2020, bodo zaradi širitve korona virusa zaprte vse šole in vrtci.

Prosimo, da učenci odnesejo domov vse svoje potrebščine in oblačila (iz učilnic, predalov, garderobnih omaric ...). 

Pristojni so preko tiskovne konference predlagali, da starši, ki imate možnost, svoje otroke že danes (petek) zadržite doma.

 Ravnatelj: Tomaž Rozina

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika