Napoved dejavnosti

torek, 4. 4. 2023: Pogovorne minutke - Miške
četrtek, 6. 4. 2023: Pogovorne urice, Polžki
torek, 11. 4. 2023: Pogovorne minutke - Miške
sreda, 12. 4. 2023: Pogovorne urice Škratki
četrtek, 13. 4. 2023: Pogovorne minutke - Miške

Zarajajmo skupno v pomlad

V nedeljo, 19. marca, so otroci skupin vrtca na Primskovem, Sovice in Čukci, ter učenci POŠ Primskovo zarajali v pomlad.

Pri tem se jim je pridružila polna dvorana obiskovalcev. Ob pesmih, plesu, izštevankah, rajalnih igrah in hudomušnih dvogovorih, smo se vrnili v čas otroštva in igre na travniku, v gozdu, na polju.

Pomlad so otroci pozdravili na izjemno prisrčen in igriv način. Držimo jo, da nam ne uide, saj se že veselimo toplih pomladnih dni :)

Gregorjevo

 

Skupno sodelovanje skupin Miške, Polžki in Metuljčki smo zaključili s spustom Gregorčkov v reko Reko in s tem obeležili prihajajočo pomlad.

 

Sprememba cene s 1. 2. 2023

Spoštovani starši.

Obvestiti vas moramo, da se s 1. 2. 2023, spreminja cena oskrbnin v našem vrtcu.

Nov cenik, ki bo veljal od 1. 2. 2023 dalje, najdete na vseh oglasnih deskah pred igralnicami, ter na naši spletni strani pod zavihkom Pomembno za starše/ Vrtec Ciciban cene programom.

Pustni torek

Kot se spodobi za male in velike maškare smo se na pustni torek odpravili na pustni sprehod, da skupaj preženemo zimo. Odšli smo do Občine Šmartno pri Litiji, čez ulice Šmartna, mimo OŠ Šmartno in nazaj do našega vrtca, kjer smo se podružili s šolarji. Ves čas nas je spremljala glasba in dobra volja. Na postojankah smo zaplesali in zapeli in si prislužili veliko sladkih dobrot. Škoda, da je pust samo enkrat na leto :).

 

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika