Napoved dejavnosti

sobota, 1. 5. 2021: Praznik dela
petek, 25. 6. 2021: Dan državnosti

Vpis otrok v Vrtec Ciciban za šolsko leto 2021/2022

Spoštovani starši, ki se odločate za vpis otroka v naš vrtec,

spodaj vam prilagamo povezavo na kateri si lahko ogledate kratko predstavitev našega vrtca. Hkrati vas pozivamo, da si pozorno preberete tudi naše obvestilo,
kjer boste pridobili pomembnejše informacije glede vpisa (termin vpisa, vloga za vpis otroka v vrtec).

S prijaznimi pozdravi.
Zaposlene vrtca Ciciban

Kultura

Spoštovani starši in otroci.

Beseda KULTURA ima širši pomen. Pisateljica Berta Golob pravi"... Od vseh oblik kulture je najpomembnejša srčna kultura... Ni visoke kulture brez drobnih vsakdanjih korakov strpnosti..."

Želim kulturen, miren in zdrav 8.februar.

 

Mojca Dragar, pomočnica ravnatelja

Obvestilo za starše ob ponovnem odprtju vrtca Ciciban

Spoštovani starši,

v četrtek, 21. 1. 2021, smo  strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport prejeli okrožnico za ponovno izvedbo vzgojno-izobraževalnega dela v vrtcih. Naš vrtec se nahaja v statistični regiji, kjer glede na epidemiološko sliko lahko začnemo opravljati dejavnost v polnem obsegu v torek, 26.1. 2021.

Seznanjamo vas, da je ob ponovnem odprtju vrtca tveganje za prenos okužbe z virusom SARS-CoV -2 večje.

Oddelki bodo delovali kot "mehurčki" in se ne bodo združevali. Dosledno upoštevajte prihode in odhode vaših otrok (kot ste jih navedli vaši vzgojiteljici).

Prosimo, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke in ste zdravi tudi vi. Vsako okužbo v družini javite vzgojiteljici vašega otroka.V vrtcu bomo še naprej dosledno upoštevali protokol, ki ga imamo izdelanega za čas epidemije.

Prosimo, da ga dosledno in z vso odgovornostjo upoštevate.

Želim zdrav, prijeten, zadovoljen "nov začetek".

Mojca Dragar, pomočnica ravnatelja

 

Licitacija smrečic

Smrečicam, ki so z okraski strokovnih delavk Vrtca Ciciban krasile šmarsko jedro, mahamo v slovo.
 
Smrečice bodo razveseljevale še naprej in nadaljevale zgodbo o vrednotah in dobroti.
 
Praznična zgodba gre h koncu. V njej je sodelovalo 15 novoletnih smrečic; prav toliko, kot je vrtčevskih skupin v naši občini.
 
 Zdaj smrečice Turizem Šmartno pri Litiji ponuja v odkup v obliki licitacije. Ob tej priložnosti bo zbrani denar namenjen v poseben sklad Vrtca Ciciban.
 
Licitacija se bo začela v ponedeljek, 18. januarja in bo potekala na FB profilu Turizem Šmartno pri Litiji | Facebook in sočasno tudi na oglasni deski pred TIC Šmartno (Staretov trg 25). 
 
 
 

Kotiček za radovedne

Spoštovani starši in ostali obiskovalci,

z največjim veseljem vam sporočamo, da smo za vas pripravili nov zavihek "KOTIČEK ZA RADOVEDNE", ki ga najdete v meniju na levi strani. V njem boste našli široko paleto idej, dejavnosti ter nasvetov za delo in igrivo učenje z vašimi malčki. Vsebina kotička se bo skozi leto spreminjala, nadgrajevala ter dopolnjevala, prepričani pa smo, da boste vselej našli nekaj tako zase kot za malčke ter da bodo tako vam kot malčkom izbrane vsebine popestrile in obarvale prihajajoče dni.

»Bodite tista sprememba, za katero želite, da bi obarvala svet«. (Gandhi)

Svetovalna služba Vrtca Ciciban

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika