Napoved dejavnosti

Ni dogodkov

Gremo v šolo

Starše otrok, ki bodo v naslednjem šolskem letu šoloobvezni, vabimo na predavanje o pripravljenosti otroka na šolo.

Obvestilo - mobilni telefon

Spoštovani starši,

v vrtcu opažamo slabše delovanje stacionarnega telefona v oddaljenih igralnicah, kjer sicer poteka jutranje in popoldansko zbiranje otrok.

S tem namenom vas naprošamo, da klice v povezavi z odsotnostjo otrok oziroma spremembami njihovih prihodov in odhodov, sporočate na številko mobilnega telefona. Hkrati vas naprošamo, da se pri sporočanju poslužujete klicev in ne SMS sporočil, saj se slednji zaradi narave dela vzgojiteljic pogostokrat nenamerno spregledajo.

Telefonska številka mobilnega telefona: 041 316 360

Za vaše razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo!                                                                Kolektiv Vrtca Ciciban

Dobrodošli v našem vrtcu!

Spoštovani starši!

Zaposleni v našem vrtcu si želimo, da vaši otroci iz vrtca vsak dan odhajajo s prijetnimi spomini. Trudili se bomo, da se bodo razvijali v zdrave, odgovorne in ustvarjalne osebe. Za dosego teh ciljev, pa potrebujemo vas, saj se mora med nami in vami vzpostaviti zaupanje, spoštovanje, razumevanje. Iskreno si želimo, da bo v novem vrtčevem letu tega čim več.

SREČA JE SREČATI PRAVE LJUDI, KI V TEBI PUSTIJO DOBRE SLEDI.

(Tone Pavček)

 

                                                             Mojca Dragar, pomočnica ravnatelja

Izdajanje e-računov za starše

Obveščamo vas, da imamo vzpostavljen sistem, ki omogoča šoli in vrtcu izdajanje e-računa. Ta nam omogoča prihranek časa in denarja in je prijazen do okolja, staršem pa omogoča varno in enostavno prejemanje e-računa in plačevanje stroškov preko spletne banke.

Za lažje, hitrejše, enostavnejše, predvsem pa okolju prijazno prejemanje računov, imamo vzpostavljen sistem, ki vam poleg pošiljanja e-računov v spletno banko, omogoča tudi pošiljanje računov na vaš elektronski naslov (svetujemo predvsem za tiste, ki imajo račun z zneskom 0 €). V priloženem soglasju izberite možnost pošiljanja ter izpolnite podatke, ki jih potrebujemo za pošiljanje e-računa.

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika