Ne spreglejte ...

  • Akcija zbiranja starega papirja na OŠ Šmartno

    Zima bo kmalu vzela slovo in pogledi nam bodo zopet pogosteje zahajali na lepe zelene gozdove, ki jih tudi v naši okolici ni malo. Gozdovi so pljuča Slovenije in celega planeta. Po nekaterih podatkih že nekaj deset kilogramov odpadnega papirja reši eno smreko, kar pomeni, da lahko z malo truda vsi skupaj naredimo veliko za zeleno Slovenijo. Na OŠ Šmartno smo se odločili, da bomo letos ponovno organizirali strnjeno zbiralno akcijo starega papirja, ki bo potekala: od ponedeljka, 17. 1. 2022, do četrtka, 20. 1. 2022.

    Z zbiralno akcijo bomo prispevali svoj del k ohranjanju zelenih Slovenskih gozdov in hkrati pomagali zbirati sredstva za šolski sklad. Veseli bomo, če boste pri tej akciji pomagali tudi starši. Pomagate lahko na način, da svoje otroke spodbujate k zbiranju papirja pri sosedih, sorodnikih in znancih. Papir pa nato pripeljete v šolo, kjer bo vsak dan od 6h do 19h odprt zabojnik (ob atletski stezi). V primeru, da imate večje količine papirja in problem s prevozom, to sporočite v tajništvo šole. Dogovorili se bomo glede organizacije odvoza. Za vsa dodatna pojasnila lahko pokličete v šolo na telefonsko številko 01 89 00 162.

    simple tree 07022019 | Free SVG

    Več ...
  • 1

Objave učiteljic PŠ Primskovo

Veselje na snegu

Šola na malo višji nadmorski višini ima tudi kakšno prednost. In ena med njimi je sneg, za katerega so učenci zelo hvaležni. Sneg je zakon! Veselje in igrivost otrok na njem pa za občudovat. 

Decembrsko ustvarjanje

Tudi na Podružnični šoli Primskovo nas je predpraznični čas popeljal v veselo ustvarjanje, prijetne melodije božičnih pesmi in nas ovil v omamne dišave pri peki piškotov.

Obiskali so nas gasilci

V petek, 5. 11., je bil za nas prav poseben dan, saj so nas obiskali gasilci. Začetek je bil zelo razburljiv, ker so nas presenetili z evakuacijo. Kasneje so nam predstavili predmete, ki jih imajo v gasilskem vozilu. Preizkusili smo špricati z gasilsko cevjo ter gasilnim aparatom na prah. Spoznali...


Prijava/odjava uporabnika