Ne spreglejte ...

 • Predavanje za starše učencev od 5. do 9. razreda: KAKO PRISTOPATI K OTROKU V ČASU PUBERTETE?

  Čas najstništva je lahko zelo burno in zahtevno obdobje življenja. Hitre spremembe na področju telesnega, čustvenega in socialnega razvoja najstniku povzročajo stiske, težko dohaja sam sebe, se ne razume, pogosto je negotov in zbegan.

  Kaj pa starši najstnikov?

  Kako uspemo križariti med čustvenimi izbruhi in umikanjem v svet svoje sobe in družabnih omrežij? Ali vemo, kako se pravilno odzvati, ko se nam otrok upira, ko ima občutek, da ga nihče ne mara ali se pred nami zapira in nam ne zaupa svojih stisk?

  O tem, kaj vse lahko starši pričakujemo v obdobju najstništva, kako lahko z najstniki ohranimo odnos in jim pomagamo skozi to burno obdobje, bo spregovorila gospa NADA ZUPANČIČ, specialistka zakonske in družinske terapije, Imago terapevtka in karierna svetovalka.

  Predavanje bo V SREDO, 7. 12. 2022, OB 17. URI,

  v avli I. nadstropja OSNOVNE ŠOLE ŠMARTNO.

  Vljudno vabljeni!

  Več ...
 • 1
 • 2

Objave učiteljic PŠ Primskovo

Nastop učencev PŠ Primskovo

V nedeljo, 6. novembra, so učenci PŠ Primskovo nastopili na slovesni predstavitvi 2. zvezka Rastoče knjige na Primskovem. Prireditev, ki vsako leto poteka pod okriljem Etnološkega društva Jurija Humarja, se je letos imenovala Z dediščino rastemo in se bogatimo. Učenci so kulturni program popestrili...


Predstavitev PGD Primskovo

V petek, 28. 10., so učencem PŠ Primskovo ter otrokom iz vrtca skupine Sovic in Čukcev popestrili dopolne gasilci PGD Primskovo. Predstavili so nam delo gasilcev, nam prikazali različne načine gašenja, opremo gasilcev ter vaje, ob katerih se urijo mladi gasilci. Pri vseh stavareh so lahko učenci...


Športni dan - pohod

V petek, 14. 10., smo imeli športni dan. Šli smo na pohod do vasi Zagrič, kjer stanuje Anej - naš prvošolec. Dan nam je postregel z lepim vremenom, jesenska narava pa nas je vabila k čudenju in raziskovanju zakladov (jurčki ...). 

{igallery...


Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika