Ne spreglejte ...

 • Prišel je čas počitnic

  Drage učenke in učenci, spoštovani starši ter sodelavke in sodelavci vrtca in šole!

   

  Za učenke in učence je bil včerajšnji dan zadnji v tem šolskem letu. Pred vami so težko pričakovane počitnice. Želim vam, da jih preživite lepo, da ostanete zdravi, da se veseli in nasmejani zopet vidimo v šoli v četrtek, 1. septembra.

   

  Zaposlene od zasluženega dopusta loči še kar nekaj delovnih obveznosti. Vsem vam in seveda tudi staršem se iskreno zahvaljujem za sodelovanje in pomoč pri izvedbi šolanja na daljavo in pri vseh drugih aktivnostih v tem šolskem letu.

   

  Slovenija danes praznuje svoj 31. rojstni dan. Bodimo ponosni, da jo imamo, da se lahko sporazumevamo in šolamo v svojem maternem jeziku. Utrjujmo narodno zavest, da bomo to omogočili tudi našim potomcem. Vsem, tudi našim najmlajšim, želim veselo praznovanje dneva državnosti.

  Več ...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Objave učiteljic PŠ Primskovo

Športno obarvan zadnji teden pouka

V zadnjem tednu pouka smo izvedli špostni dan kolesarjenja in rolanja ter vodne igre. Učenci so uživali v aktivnostih. Upam, da jih bodo pogosto izvajali tudi med počitnicami. Vsem želimo razigrane, varne in doživete počitnice.

{igallery...


Prireditev Pozdrav poletju

Letošnja skupina učencev v PŠ Primskovo je bila zelo ustvarjalna, zato so pripravili tudi poseben projekt - prireditev za vrtčevske otroke in zaposlene. Sami so sestavili plesne korake za tri pesmi, ob spremljavi Orffovih glasbil in zvočnih cevi so zapeli  Žabja svadba in En ten tenera, učenka Hana...


Tehniški dan - krog odličnosti: odgovornost

V petek, 17. 6., je bil dan obarvan v razmišljanje o odgovornosti. Učenci so spoznavali, da če prevzamejo svoj del odgovornosti v problemih oz. izzivih, da s tem lahko težave rešujejo in spreminjajo stvari. Če pa se poslužujejo prelaganje odgovornosti, zanikanja težav, vdaje, opravičevanja ali...


Prijava/odjava uporabnika