Ne spreglejte ...

 • PONUDBA IN NAČIN IZBORA IZBIRNIH PREDMETOV V 2. IN 3. TRILETJU OSNOVNE ŠOLE

  Spoštovani starši in učenci!

  Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2023/2024 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 22. 3. 2023 do 3. 4. 2023.

  Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na Andreja Hauptmana (stik). 

  Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

  Več ...
 • 1

Objave učiteljic PŠ Velika Kostrevnica

Pustne šeme

Tudi na naši šoli je bilo na pustni torek zabavno, norčavo in igrivo. Po pravi pustni malici smo se odpravili na Otroški karneval v Litiji, kjer smo zarajali skupaj z Litkom in Tačkom ter maškarami iz okoliških šol in vrtcev. Nepozabno doživetje nam je pričaral čarovnik Mare Čare ter plesna...


Ure športa na drsališču

Učenci PŠ Velika Kostrevnica so ure športa v petek, 17. 2. 2023, preživeli na drsališču v Lupinici. Z dobro voljo smo pregnali jutranjo meglo in priklicali sonce. Za nasmehe naših učencev sta poskrbela tudi Marjan Perme in Mitja Potisek, ki sta poskrbela za glasbo, čaj in piškote, ki so učencem...


Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika