SIO 2020
  • icon Zbiranje starega papirja

ZBIRANJE PAPIRJA – ZBIRANJE PAPIRJA – ZBIRANJE PAPIRJA – ZBIRANJE PAPIRJA
........................................................................................................

Na PŠ Velika Kostrevnica tudi v letošnjem šolskem letu nadaljujemo z zbiranjem starega papirja. Z izkupičkom od zbranega papirja bomo počasi pričeli urejati "fitnes" na prostem, ki bo namenjen vsem.

Hvala za vašo podporo in pomoč! 

Učenci in učiteljice PŠ Velika Kostrevnica.

.....................................................................................................................................................

ZBIRANJE PAPIRJA – ZBIRANJE PAPIRJA – ZBIRANJE PAPIRJA – ZBIRANJE PAPIRJA

Več ...

ZAKLJUČNA EKSKURZIJA

Nekaj foto utrinkov z zaključne ekskurzije.

SREČANJE PODRUŽNIČNIH ŠOL

V petek, 24. 5., smo imeli športni dan. Z učenci iz Temenice, Šentlovrenca, Primskovega in Št. Poljan smo se srečali na gradu Bogenšperk. Prišel je tudi župan in nas pozdravil. Vodička nam je veliko povedala o gradu in njegovi zgodovini. Potem smo se peš odpravili do šole v Kostrevnici. Ko smo prišli, smo pojedli malico in se predstavili s plesom in pesmijo. Dobili smo tudi sladoled. Učenci so se lahko pomerili v športnih igrah in ustvarjalnih delavnicah. Všeč mi je bilo vse.

Žan Berdajs 3. r

Športne igre

Dan pred počitnicami smo izkoristili za športne igre, ki smo jih pripravili na našem šolskem igrišču. Učenci so se dobro razgibali, hkrati pa v igrah tudi zelo uživali. Tukaj je nekaj vtisov o današnjem dnevu:

Najbolj všeč mi je bilo, ko smo šli skozi tunele. Najlažje je bilo ko si zavriskal in naredil počepe. (Maj P.)

Bilo mi je zelo všeč. Najbolj mi je bilo všeč ugibanje kje je žogica. Najtežje je bilo z žvižgačem zadeti v obroč. (Zala Z.)

Všeč mi je bilo plezanje po vrvi in po drogu. (Katarina M.)

Všeč mi je bilo, da sem metala obročke. Všeč mi je bilo, da smo za opravljeno nalogo dobilištampiljko. (Renata N.)

 

Pomladna prireditev

V torek, 2. 4. 2019, je na Podružnični šoli Velika Kostrevnica potekala pomladna prireditev. Prireditev se je začela ob 17.00. Nastopali so otroci iz vrtca Bučke in učenci Podružnične šole Velika Kostrevnica. Najprej so otroci iz vrtca zapeli pesem in zaigrali igrico. Nato pa smo nastopili učenci naše šole s plesom, petjem, deklamacijo in igrico Moj dežnik je lahko balon. Na koncu so nam obiskovalci podarili bučen aplavz, mi pa smo jih povabili v sosednji razred na pogostitev. Mami mi je rekla, da smo bili odlični.

Nejc Conta, 3. R

.....................................................................................................................................................

Še enkrat se želimo zahvaliti spretnim gospodinjam in članicam Rdečega križa, ker so pripravile zares mamljive in slastne priboljške ter tako še polepšale tako čudovito prireditev. Hvala!

 

stran 1 od 8