Ne spreglejte ...

 • Zbiranje starega papirja

  Spoštovani krajani!

  Učenci 9. razreda OŠ Šmartno bomo v tednu od ponedeljka, 2. 10., do petka, 6. 10. 2023, zbirali STAR PAPIR. Prosimo vas, da odpadni papir, zvezan v svežnje, odložite pred vhod svoje hiše ali stanovanja. Prosimo vas, da ne prilagate kartona, saj le-ta zniža ceno zbranemu papirju. Veseli pa bomo, če ga boste pripeljali pred šolo, in sicer k vhodu v športno dvorano (nasproti igrišča oz. strelskega doma), kjer bo stal kontejner. Če imate večjo količino papirja, nam sporočite in organizirali bomo šolski prevoz.

  HVALA!                                                          9. a, b in c ter razredničarke

  Več ...
 • 1
 • 2
 • 3

Objave učiteljic PŠ Velika Kostrevnica

JUHUHU, POMOČ JE TU!

V soboto so nas v šoli že zjutraj obiskali gasilci PGD Velika Kostrevnica. Predstavili so nam svoje delo in nas seznanili z usterznim obnašanjem v različnih nevarnih življenjskih situacijah. Skupaj smo uspešno izvedli evakuacijsko vajo. Ob zvočnem signalu smo hitro zapustili šolske prostore ter si na igrišču podrobno ogledali njihovo vozilo. Po malici smo se na dvorišču OŠ Šmartno seznanili še z drugimi službami, ki nam priskočijo na pomoč v različnih življenjskih nevarnostih. Predstavila se nam je gorska reševalna služba iz Litije, vojska, PP Litija skupaj s policistom vodnikom psov, ekipa prve pomoči z nujno medicinsko pomočjo ZD Litija ter drugi lokalni gasilci.  

Gasilcem PGD Velika Kostrevnica in vsem sodelujočim službam se za ta zanimiv, igriv, predvsem pa poučen dan iskreno zahvaljujemo. 

Nove pridobitve na šoli

V mesecu septembru smo na naši šoli dobili ponjavi za pokrivanje peskovnikov, kateri smo plačali z denarjem iz našega šolskega sklada ter novi košarkaški tabli, ki nam jih je omogočila oziroma dobavila Občina Šmartno. Pri montaži košev so nam priskočili na pomoč člani ŠD LIK - Matevž Lokar, Uroš...


ŠPORTNI DAN - POHOD

smile

V torek, 12. 9. 2023 so imeli učenci PŠ Velika Kostrevnica športni dan. Z nahrbtniki polnimi malice in pijače so se po gozdni poti podali v lep sončen dan. Med potjo so opazovali gozd in naravo, ki jih je obdajala. Pri zdaj že zaprtem Žeja baru so pomalicali in se igrali, nato pa jih je čakala še...


Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika