Ne spreglejte ...

  • Informativa - sejem izobraževanja in poklicev

    Informativa, edini slovenski sejem izobraževanja in poklicev, ki vsako leto tik pred uradnimi informativnimi dnevi povabi 25.000 obiskovalcev in več kot 250 sodelujočih šol, izobraževalnih institucij, bo tokrat potekala 24. in 25. januarja 2020 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
    Informativa na enem mestu združuje učence, dijake, študente in vse, ki jih zanima nadaljevanje šolanja z različnimi izobraževalnimi programi, na voljo v Sloveniji in tujini. V dveh dneh ponuja večino izobraževalnih programov in tako ponudi priložnost, da si obiskovalci lahko na enem mestu ogledajo večje število izobraževalnih programov, ki so na voljo v času uradnih informativnih dni.

    Več ...
  • 1
  • 2

Objave učiteljic PŠ Velika Kostrevnica

Veseli december

Kot se za mesec december spodobi, se je tudi na naši šoli pričel igrivo, prijetno in praznično. Ob povabilu šmarskega otroškega pevskega zbora, so učenci prejšnji torek kar dvakrat nastopili z igrico Zvezdica Zaspanka ter zapeli nekaj pesmic na Božično-novoletnem koncertu na OŠ Šmartno. Že naslednji dan so z igrico razveselili otroke in dedka Mraza v Veliki Kostrevnici, nato pa še v Veliki Štangi. Za zabavo, razvedrilo ter sprostitev so se v petek zasluženo odpeljali v kino v Ljubljano in si ogledali film Ledeno kraljestvo 2. Sicer pa se že vsi veselimo bližajočih se praznikov in počitnic ter Vam obenem želimo veliko zdravja, sreče in veselja v novem letu.

 

FARA - 4. dan

Končno so dočakali prve letošnje snežinke. Že zjutraj so se odpravili do potoka Prifarski jarak, kjer so raziskovali življenje v njem, odšli v veliki adrenaliski park in imeli orientacijski tek v...


FARA - 3. dan

Prebudili so se v sončno jutro. Odpravili so se do mejnega prehoda Petrina, kjer jim je policistka predstavila delo obmejnih policistov in pokazala opremo policijskega vozila. Po kosilu in počitku so...


Prijava/odjava uporabnika