Predavanje za starše učencev od 1. do 4. razreda

Vabimo Vas, da se nam v sredo, 23. 1. 2019, ob 17. uri, v avli I. nadstropja OŠ Šmartno pridružite na predavanju za starše učencev od 1. do 4. razreda. Predavala bo ga. Mateja Petric na temo: S kakšnimi čustvenimi težavami se srečujejo naši otroci in kako jim pomagati.
Več informacij si oglejte v prilogi.

Poslovili smo se od starega leta

Ker v naših domovih že vse diši po praznikih, smo si zadnji šolski dan v tem koledarskem letu popestrili z rajanjem. Prvo uro smo se pogovarjali o praznikih, ki so pred nami. Nato pa smo vsi skupaj zapeli in zaplesali. Ker so letos šolska sadna drevesa zelo bogato obrodila, smo učencem razdelili posušene jabolčne krhlje, s katerimi se bodo lahko posladkali. 

 

Voščilo

Pisali smo pisma

V mesecu novembru so učenci in učenke 3. razreda pisali pisma učencem 3. razreda OŠ bratov Letonja, Šmartno ob Paki. V pismih so se učenci predstavili, jim napisali, kaj imajo radi, opisali tudi svoje domače živali, katere predmete imajo v šoli najraje in kateri jim morda niso najbolj ljubi ...

V petek, 14. 12., pa nas je poštar razveselil s celim kupom pisem iz Šmartnega ob Paki. Odpisali so nam! Učenci so z veseljem in z zanimanjem prebirali pisma njihovih novih prijateljev. Veliko učencev je izrazilo željo, da ponovno napišejo pismo, kljub temu da to zahteva kar nekaj časa in truda, da vse napišejo lepo in pravilno. 

 

stran 1 od 5