Ne spreglejte ...

  • Akcija zbiranja starega papirja na OŠ Šmartno

    Zima bo kmalu vzela slovo in pogledi nam bodo zopet pogosteje zahajali na lepe zelene gozdove, ki jih tudi v naši okolici ni malo. Gozdovi so pljuča Slovenije in celega planeta. Po nekaterih podatkih že nekaj deset kilogramov odpadnega papirja reši eno smreko, kar pomeni, da lahko z malo truda vsi skupaj naredimo veliko za zeleno Slovenijo. Na OŠ Šmartno smo se odločili, da bomo letos ponovno organizirali strnjeno zbiralno akcijo starega papirja, ki bo potekala: od ponedeljka, 17. 1. 2022, do četrtka, 20. 1. 2022.

    Z zbiralno akcijo bomo prispevali svoj del k ohranjanju zelenih Slovenskih gozdov in hkrati pomagali zbirati sredstva za šolski sklad. Veseli bomo, če boste pri tej akciji pomagali tudi starši. Pomagate lahko na način, da svoje otroke spodbujate k zbiranju papirja pri sosedih, sorodnikih in znancih. Papir pa nato pripeljete v šolo, kjer bo vsak dan od 6h do 19h odprt zabojnik (ob atletski stezi). V primeru, da imate večje količine papirja in problem s prevozom, to sporočite v tajništvo šole. Dogovorili se bomo glede organizacije odvoza. Za vsa dodatna pojasnila lahko pokličete v šolo na telefonsko številko 01 89 00 162.

    simple tree 07022019 | Free SVG

    Več ...
  • 1

Objave učiteljic PŠ Velika Kostrevnica

Kostanjev piknik

V torek, 19.10.2021, smo imeli na naši šoli že tradicionalen kostanjev piknik. V sončnem vremenu smo najprej preizkusili svoje sposobnosti in spretnosti v poligonu, nato pa smo ustvarjali na delavnicah. Kot pa za piknik spodobi, smo se na koncu posladkali še s kostanjem.  Zahvaljujemo se Simonu Jerebu in Urošu Poglajnu, ki sta poskrbela za  odlično pečen kostanj, ter tudi vsem ostalim staršem za pomoč in obisk. 

 

MEDENA ZGODBA

V ponedeljek smo se odpeljali v Šmartno, kjer smo si ogledali čebelarski paviljon z naslovom "Medena zgodba". Čebelarji so nam...


PO POTRESU LAHKO TUDI ZAGORI

V petek, 15. 10. 2021 so k nam prišli gasilci iz PGD Velika Kostrevnica. Pogovarjali smo se, da ob potresu lahko tudi zagori. Povedali so nam, da se ob potresu skrijemo pod mizo ali ob vrata, ne smemo pa biti na...


Prijava/odjava uporabnika