Ne spreglejte ...

 • Šolska prehrana - obvestilo

  Spoštovani starši,

  v šolskem letu 2021/2022 je skladno z zakonom o šolski prehrani, ministrica s sklepom določila novo ceno malice, ki znaša 0,90 €. Cena ostalih obrokov se ne spremeni.

  S 1. oktobrom. 2021 šola prehaja tudi na elektronsko odjavo obrokov. Elektronska odjava bo potekala v spletni aplikaciji Lopolis (Prehrana). Starši oz. zakoniti skrbniki boste na svoje elektronske naslove, ki so navedeni v Lopolisu, pravočasno prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim boste dostopali do zgoraj navedene aplikacije. Navodila najdete na povezavi.

  Mesec september v Lopolisu vzemite za brezpredmetnega in odjave ta mesec še vedno sporočajte kot do sedaj.

  V izrednih razmerah (npr. onemogočen dostop do spleta), bomo začasne odjave uredili v računovodstvu šole, na podlagi telefonskega klica ali pisnega obvestila na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  Več ...
 • 1

Objave učiteljic PŠ Velika Kostrevnica

Obisk Narodne galerije

V petek, 8. 10. 2021, smo se učenci 1. in 2. r. odpeljali v Ljubljano raziskovat pravljični svet škrata Gala, kateri domuje v Narodni galeriji. S pomočjo škratovih predmetov in ob pripovedovanju zgodbic prijazne vodičke, smo spoznali veliko Galovih prijateljev ter prebivalcev galerije, upodobljenih na čudovitih slikah. Za zaključek smo tudi sami postali umetniki in narisali svoj avtoportet. Nastale so zares čudovite umetnije...  

Slovenski šolski muzej

V petek, 8.10.2021, smo se skupaj z učenci 3. in 4. razreda odpravili v Slovenski šolski muzej. Tam nam je gospod Matic predstavil zgodovino šolstva in nas popeljal skozi muzejsko zbirko. Najbolj smo se razveselili učne ure, ki nas je popeljala nazaj v leto 1876. V klopeh so dečki in deklice sedeli...


Prometni znaki v okolici šole

V torek, 28.9.2021, smo imeli učenci 1. in 2. razreda pouk na prostem. Opremljeni z jopiči in rumenimi ruticami smo odšli na opazovalni sprehod v okolico šole. Spoznali smo prometna pravila, si ogledali znake in se preizkusili v pravilnem prečkanju ceste. Bilo nam je zelo všeč. 

{igallery...


Prijava/odjava uporabnika