Polhki

Naslov: Litijska cesta 1, 1275 Šmartno pri Litiji
Starost otrok: 1-2 leti
Telefon: 01 8992 068
Vzgojiteljica: Eva Baš
Pomočnici vzgojiteljice: Katja Potisek, Sanja Žapčič

Gregorjevo

So ptički zapeli smo na sprehod odleteli in tam pesmico zapeli ter se luštno imeli.

Naš prvi sprehod

Že nekaj tednov smo trenirali hojo z bibo po našem dvorišču in terasi.  Danes pa je bil res lep sončen dan, zato smo se odpravili na naš prvi sprehod po bližnji okolici. Otroci so lepo hodili in se dobro držali naše bibe. 

 

 

{igallery...


Pust veselih ust

Včeraj so v vrtec prišle maškare med njimi so bile čebele, sove, kužki, pingvini, gusarji, vitezi … tudi vzgojiteljic ni bilo v vrtec, namesto njih sta prišli Sneguljčica in Rdeča kapica. Skupaj so peli in rajali ob pustnih ritmih. 

 

 

PLEŠEMO

Plešem, plešeš, plešemo
na veselo...


Voščilo

Veliko sreče in lepih sanj,
naj vam prinese božični dan
in novo leto naj zaživi,
radosti polno, brez solz in skrbi. 

 

SREČNO V LETU 2020!

 

Priprava sadnega napitka

Sveži sokovi vsebujejo veliko vitaminov, mineralov in encimov in so zato odlični za naše otroke. Prav s tem namenom tudi mi pripravljamo sadne napitke. Otroci so nam v teh dneh pomagali pri izdelavi pomarančnega soka.

 

{igallery...


Imeli smo skrivni obisk

Pod našo okrašeno smrečico, so se kar naenkrat pojavila darila. Le kdo jih je prinesel?

Skrivalo se je tudi pismo na katerem je pisalo: »Otroci, ker ste bili letos pridni sem vam pustil nekaj daril, vendar še naprej ubogajte starše, sorodnike in vzgojiteljice.«  Na koncu se je podpisal vaš dedek...


Svetovni dan otrok

V sredo, 20. novembra, smo praznovali svetovni dan otrok, saj je pred 30. leti nastal najpomembnejši dokument za otroke - Konvencija o otrokovih pravicah. Konvencija ščiti in varuje otrokove pravice tako, da določa osnovna pravila in standarde zdravstvene oskrbe, izobraževanja ter pravnih, civilnih...


Galerija Polhki

Prijava/odjava uporabnika