Vrtec Ciciban

Miške

Naslov: Za Povrtmi 6, 1275 Šmartno pri Litiji
Starost otrok: 2-4 let
Telefon: 01 8987 325
Vzgojiteljica: Katarina Rovšek
Pomočnica vzgojiteljice: Polona Jerič

Pester in barvit oktober pri Miškah

Mesec oktober je potekal v znamenju jesenskih dejavnosti. Poleg sprehodov po pisani naravi smo tudi v igralnici uživali ob različnih jesensko obarvanih dejavnostih. Naredili smo razstavo jesenskih pridelkov, izdelovali različne izdelke iz naravnega materiala, luščili smo koruzo, se igrali različne jesenske igre ter peli in igrali jesenske pesmice in deklamacije.

Poleg tega nas je v mesecu oktobru obiskala tudi knjižnjičarka, ki nas je podučila o bontonu ter nam povedala pravljico z naslovom "Saj to ni džungla". Skupaj s skupino Polžki pa smo se dodobra razgibali tudi v šolski telovadnici.

 

Dejavnosti v tednu otroka pri Miškah

Prvi oktobrski teden je potekal v znamenju tedna otroka. Letošnja tema je bila prosti čas. To je čas, ki si ga otroci krojijo sami in delajo tisto kar jih veseli. Teden otroka je namenjen spodbujanju družinam da se čim večkrat skupaj »prostočasijo«

»Prostočasili« pa smo se tudi pri Miškah saj je teden potekal malce drugače kot ponavadi. Izdelali in oblikovali smo slano testo, imeli kostanjev piknik, pripravili smo si jesenski kino, otroci so imeli igralni dan, športno dopoldne, ogledali pa so si tudi lutkovno igrico vzgojiteljic. Popoldne pa so se otroci skupaj s starši družili tudi na igrah brez meja.

September pri miškah

Mesec september pri Miškah je bil namenjen predvsem uvajanje novih in »starih« otrok nazaj na vrtčevsko dnevno rutino. Veliko smo se igrali, spoznavali, crkljali, pa tudi ustvarjali in se učili nove stvari. V septembru je potekal tudi teden mobilnosti, ki smo ga posvetili predvsem gibanju, spoznali pa smo tudi delo policistov, ter njihovo vlogo v prometu.

Galerija Miške

Vrtec Ciciban