Lunice

 Naslov: Za Povrtmi 4, 1275 Šmartno pri Litiji
 Starost otrok: 1-2 leti
 Telefon: 031 362 996
 Vzgojiteljica: Jasmina Pajk
 Pomočnici vzgojiteljice: Vesna Turniški, Andreja Hribar

Lunice v januarju

V januarju smo pri Lunicah izdelovali sadni napitek in ga z velikim veseljem popili. Razveselil nas je sneg, ki je obogatil našo igro na igrišču. Otroci imajo v igralnici kotiček z zimskimi oblačili in "vadijo" oblačenje kap, šalov, nogavic, rokavic. Otroci so uživali pri ustvarjanju z barvnimi ledenimi kockami ter spoznali, da se led tali.

 

Lunice v decembru

Tudi pri Lunicah je december minil v praznično okrašeni igralnici, z vsakodnevnim prižiganjem novoletnih lučk. Ves mesec smo po dnevih odkrivali štiri slike našega adventnega koledarja. Ko smo odkrili sliko, nas je razveselila pesem (Mi delamo snežaka, Jelenček Rudolf, Cin - cin - cin, ter...


Lunice v novembru

Otroci iz skupine Lunice smo se v tem mesecu prvič igrali s plastelinom in bili pri tej dejavnosti kar vztrajni. Skupaj z otroki iz skupine Zvezdice smo si ogledali lutkovno predstavo Muca Copatarica v izvedbi vzgojiteljic.

Otroci obeh skupin so se družili tudi ob predstavitvi inštrumenta...


Lunice v oktobru

V mesecu oktobru so otroci malo bolje spoznali zgodbi Razbita buča in Mala miška ter veliko rdeče jabolko. Za kratek čas so otroci zgodbi poslušali. že na blazini. Še posebej všeč jim je bila interpretacija z lutkami in ustvarjanje ob zgodbah.

Otroci so se seznanili z običajem noč čarovnic, skupaj...


Lunice v septembru

Prvič iti v vrtec ni lahek korak, tako za otroke kot tudi za starše. Ampak skupaj nam je uspelo in v začetku oktobra lahko rečem, da se je skupina zelo dobro navadila na vrtčevo rutino. Solz je vsak dan manj, opazimo tudi že kakšen nasmešek .... Uspelo nam je , da skoraj vsak dan obiščemo igrišče...


Galerija Lunice

Prijava/odjava uporabnika