Lunice

 Naslov: Za Povrtmi 4, 1275 Šmartno pri Litiji
 Starost otrok: 1-2 leti
 Telefon: 031 362 996
 Vzgojiteljica: Jasmina Pajk
 Pomočnici vzgojiteljice: Polona Jerič, Andreja Hribar

Lunice v aprilu

V aprilu smo pri Lunicah pomladno okrasili našo igralnico. Izdelali smo cvetoče drevo, cvetove so z veseljem barvali otroci. S pomočjo tiskanja s tulcem smo izdelali sliko z motivi regratovih cvetov.

V igralnici je nastal nov kotiček s fotografijami družinskih članov,  v katerem se otroci radi zadržujejo in pripovedujejo ob slikah.

Praznovali smo Julijin 2. rojstni dan, veliko plesali in se igrali. Otrokom smo prvič ponudile plastelin, igra z njim jim je bila zanimiva, zato so se pri tej dejavnosti zadržali kar precej časa. 

Lunice v marcu

Mesec marec se je pričel s temo zdravje. Za "dobro" zdravje je pomembna higiena (mi smo kopali dojenčke - igrače), zdrava hrana (izdelali smo sadni sok iz limon in pomaranč ter ugotovili, da je limona kisla, med pa sladek), gibanje (naša skupina je vsakodnevno zunaj, na igrišču ali sprehodu)...


Lunice v februarju

V mesecu februarju so se otroci ponovno navajali na vrtčevo rutino, ki pa jo po nekaj mesecih odsotnosti, niso pozabili. Otroci se vrtca veselijo in radi prihajajo. Veliko je bilo igre z vrstniki, drug drugega otroci poznajo po imenu in se tudi kličejo med seboj. Z veseljem odkrivajo slike drugih...


NOVOLETNO VOŠČILO

Srečno in zdravo leto 2021, vam in vašim otrokom želimo vzgojiteljice LUNIC: Jasmina, Polona in Andreja.

Galerija Lunice

Prijava/odjava uporabnika