Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Zadnji šolski dan

Na zadnji šolski dan v letošnjem šolskem letu se je dogajanje na šoli malce drugače odvijalo. Enega od razredov smo pripravili na zaključno slovesnost, na kateri smo se zbrali vsi učenci in učiteljice podružnične šole. Začeli smo s kulturnim programom, kjer so učenci nastopili z deklamacijami, igranjem na naravno narejena glasbila ter petjem in plesom. Sledila je slovesna podelitev spričeval in pohval vsakemu učencu posebej, ob koncu pa so se tudi učenci zahvalili učiteljicam. Zaželeli smo si še prijetne počitnice in se poslovili do septembra.

Športno dopoldne na Komunu

V sredo, 19. 6. 2024, smo učenci in učiteljice PŠ Štangarske Poljane preživeli prijetno športno dopoldne. Peš smo se odpravili do Športnega parka Komun v Veliki Štangi. Bili smo ravno prav žejni in lačni, da nam je najprej sedla malica. Po malici so imeli eni še voljo do športnih iger. Igrali so...


Knjigobežnica

Ob rojstnem dnevu naše šole nam je Knjižnica Litija podarila Knjigobežnico. In tako smo v okolici šole dobili nov bralni kotiček.

Knjigobežnica je knjižnica na prostem kjer si lahko bralci izmenjujejo knjige ali pa jih ob njej le prebirajo.

Trenutno so v Knjigobežnici nastavljene knjige, ki nam...


Šola v Štangarskih Poljanah praznuje 50 let

Nekje v Osrednji Sloveniji leži majhna vas. In ta majhna vas nosi ime Štangarske Poljane. V tej majhni vasi stoji majhna šola – Podružnična šola Štangarske Poljane. Šola je majhna, toda praznuje velikih 50 let.

Šolsko življenje vsakega kraja je kot pisan mozaik. Sestavljen je iz velikih in...


Tačkov festival

Z učenci PŠ Štangarske Poljane smo se v petek, 8. 6. 2024, udeležili Tačkovega festivala v Litiji.

Z avtobusom smo se odpeljali do Litije, kjer smo si z razgledne točke ogledali pomembne stavbe v Litiji.  Peš smo se podali do Kulturnega centra na Stavbah, kjer smo si ogledali zelo zanimivo...


Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika