Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Vaje pevskega zbora na daljavo

Dragi pevci!

Pevske vaje bodo v prihodnje potekale malo drugače kot smo vajeni. V spletni učilnici poiščite interesne dejavnosti (pevski zbor najdete čisto na koncu, že na drugi strani), potem pa kliknete otroški pevski zbor Štangarske Poljane. V tej mapi vam bom puščala sporočila, besedila skladb, ki smo jih že peli, skladbe, ki bodo čisto nove, kakšne zvočne posnetke, video povezave ... Tako bomo ostali v stiku, pa čeprav na daljavo. Pomembno je, da prepevamo in se imamo lepo.

Bodite zdravi in upam, da se kmalu srečamo v živo!

Iskanje zmajevega zaklada - Ljubljanski grad

V četrtek, 7. 10. 2020, smo se učenci PŠ Štangarske Poljane odpeljali v Ljubljano. Z vzpenjačo smo se povzpeli na Ljubljanski grad, kjer nas je pričakala prijazna hostesa Alenka. S pomočjo namigov nas je popeljala na ogled gradu. Ogledali smo si grajski vodnjak, ječo na prostem, samice, grajsko...


Nadomestni datum za tečaj plavanja

V četrtek, 10. 9. 2020, je odpadel tečaj plavanja. Odpadlo dejavnost bomo nadomestili v četrtek, 1. 10. 2020.

Ko se vrnemo s plavanja, bomo imeli malico in pouk, zato morajo imeti učenci s seboj tudi šolsko torbo z vsemi potrebščinami po urniku za tisti dan.

ŠD - Pohod po šolskem okolišu

V torek, 15. 9. 2020, smo se učenci PŠ Štangarske Poljane odpravili na pohod po šolskem okolišu. Pot je bila strma in razgibana. Učenci pa prijetni, veseli in razigrani. V šolo smo se vrnili malce utrujeni toda polni lepih vtisov in novih izkušenj.

{igallery...


Obisk knjižničarke

V sredo, 19. septembra, na dan zlatih knjig se je začela že 60. sezona branja za bralno značko. Tudi v letošnjem letu je Društvo Bralna značka Slovenije - ZPMS ob pomoči Javne agencije za knjigo in Trgovine Hofer vse prvošolce v Sloveniji obdarilo s knjigo. Letos je bila to slikanica Slavka Pregla...


Prijava/odjava uporabnika