Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Po akciji zbiranja odpadnega papirja

Tokrat smo zadnjič zbirali odpadni papir, ki so ga naši okoličani in starši pridno dajali na kupčke in prejšnji teden pripeljali pred šolo v zabojnik. Zbrali smo 2580 kg papirja, za kar smo prejeli 103 evre. Načrtovali smo, da bomo denar porabili za zaključno ekskurzijo, ki pa je letos zaradi izrednih razmer ne bo, zato bomo še skrbno razmislili, za kaj bomo zbrana sredstva porabili.

Zahvaljujem se vsem, ki so tudi letos za našo šolo in naše učence zbirali odpadni papir.

Zbiranje papirja

Učenci in učiteljice PŠ Štangarske Poljane bomo tudi letos skupaj z Vami dokončali akcijo zbiranja starega papirja, saj vemo, da ste ga vse leto pridno zbirali in čakate na odvoz.

Odpadni papir pripeljite v zabojnik pri šoli v Štangarskih Poljanah v torek, 2. 6. 2020, in sredo, 3. 6. 2020 (če je...


Ravnateljeva obvestila

Spoštovani starši!

Večkrat dnevno obiščite naslovno stran matične šole, spremljajte še posebej ravnateljeva sporočila. Danes je dodana pomembne objava Obvestilo 2 - prvo triletje.

Cvetoče drevo

Učenci 1. in 2. razreda so tudi ta vikend pridno ustvarjali za likovno umetnost. Tokrat jim je uspelo prelepo cvetoče drevo! Bravo učenci!

Velikonočni izdelki

Med velikonočnimi izdelki so bili učenci 1. in 2. razreda zelo delavni in ustvarjalni. Kaj vse so ustvarili si lahko ogledate v galeriji.

Prijava/odjava uporabnika