Druženje z dedki in babicam

V sredo, 13. 3. 2024, smo v naši skupini doživeli čaroben dan, poln smeha, ustvarjalnosti in medgeneracijskega povezovanja. Skupaj smo povabili dedke in babice, da smo jim pokazali, kaj počnemo v našem vrtcu, in delili z njimi nekaj posebnih trenutkov. Najprej smo zaplesali ples ob pesmi "Ob bistrem potočku je mlin", nato pa smo zapeli še dve pesmici: "Enkrat je bil en majhen škrat" in "Jaz sem mali bitles". Oči dedkov in babic so žarele od ponosa, ko so nas opazovali med našim nastopom.

A to še ni bilo vse! Nadaljevali smo z delavnicami, kjer smo lahko skupaj s svojimi dragimi babicami in dedki ustvarjali iz odpadnega materiala. Izdelovali smo barvite vazice, papirnate rožice in druge čudovite umetniške izdelke.

In kakšen zaključek bi bil boljši od prijetnega fotografiranja v našem foto kotičku? Fotografije, ki so nastale, bodo za vedno ostale kot spomin na to čudovito popoldne, polnega smeha in medsebojne povezanosti. 

Hvala dedkom in babicam, ker ste si vzeli čas, da ste z nami delili ta poseben dan. Vaša prisotnost je bile neprecenljiva.

"> Fotografije

Galerija Pikapolonice

Prijava/odjava uporabnika