Ne spreglejte ...

 • Obvestilo za starše - govorilne ure v maju

  Spoštovani starši,

  v naslednjem tednu bodo govorilne ure potekale na daljavo. Prijavite se lahko do torka, 11. 5. 2021, do 9. ure.

  Predmetna stopnja

  Prijava na govorilne ure k učiteljem predmetne stopnje je možna v spletni učilnici s pomočjo uporabniških podatkov za AAI račun. Podatke za račun so učenci prejeli v šoli. S seznama v spletni učilnici je razvidno, ali bo učitelj izvajal govorilne ure preko videokonference s pomočjo programa Zoom ali preko telefona. Ob dogovorjenem terminu bodite dostopni, da bo učitelj lahko vzpostavil stik z vami. Povezava do navodil za prijavo na govorilne ure se nahaja na šolski spletni strani v desnem kotu zgoraj. V primeru, da so vsi termini pri določenem učitelju v tem mesecu zasedeni, vi pa bi nujno želeli govoriti s tem učiteljem, mu to sporočite na njegov e-naslov. Dogovorila se bosta za dodaten termin.

  Razredna stopnja

  Za termin pogovora v času govorilnih ur na razredni stopnji se dogovorite z razredničarko vašega otroka preko e-pošte.

  Sodelovali boste lahko tudi z drugimi strokovnimi delavci. Vsi e-naslovi so objavljeni na spletni strani šole (O šoli → Zaposleni → Strokovni delavci).

  V juniju bodo govorilne ure le po predhodnem dogovoru z učitelji posameznih predmetov.

  Vabimo vas, da se poslužujete novega načina komuniciranja.

  Tomaž Rozina, ravnatelj

  Več ...
 • 1

Vpišite e-poštni naslov za svoj račun. Poslana vam bo potrditvena koda. Ko boste prejeli kodo za preverjanje, boste lahko izbrali novo geslo za vaš račun.

Prijava/odjava uporabnika