Ne spreglejte ...

 • Obvestilo 1 - delo na daljavo

  Dragi učenci in spoštovani starši,

  zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb z virusom SARS-CoV-2 uvajamo začasno spremembo glede vzgojno-izobraževalnega dela v osnovnih šolah. V tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 se bo pouk za učence od 1. do vključno 5. razreda izvajal v šoli kot do sedaj, za učence od vključno 6. do 9. razreda pa bo izobraževanje potekalo na daljavo.

  Prosimo vas, da se danes popoldne vsi učenci od 6. do 9. razreda s svojimi AAI računi prijavijo v šolsko spletno učilnico. Navodila za prijavo so objavljena na šolski spletni strani v desnem zgornjem kotu ali na tej povezavi. Z učenci, ki bodo imeli težave s prijavo, bomo jutri dopoldne le-te poskušali odpraviti. Če je mogoče, naj učenci, ki se ne bodo uspeli prijaviti, v šolo prinesejo svojo napravo (pametni telefon, tablico ali prenosni računalnik) in obvezno tudi prijavne podatke za svoj AAI račun.

  Tomaž Rozina, ravnatelj

  Več ...
 • 1
 • 2
 • 3

Šolska shema

Šolska shema je pomoč za razdeljevanje sadja in zelenjave ter mleka in mlečnih izdelkov v šolah in vrtcih. Cilji sheme: povečanje uživanja zelenjave, sadja, mleka, mlečnih izdelkov ter porabe lokalnih pridelkov, ozaveščenost o kmetijstvu in prehrani, zmanjšanje prekomerne teže pri mladih – vzpodbuja zdrave prehranske navade.
Izobraževalne dejavnosti za otroke so obiski kmetij, skrb za šolske vrtove, izvajanje tečajev kuhanja.

Prijava/odjava uporabnika