Objave učiteljev

Konec šolskega leta

Drage učenke in učenci!

Vedno kadar smo na koncu šolskega leta, se že oziramo proti začetku novega. No, ne čisto tako, saj so pred nami še počitnice.

Učni uspeh in dosežki, ki ste jih učenci dosegli na mnogih področjih kažejo na to, da je bilo šolsko leto zelo uspešno. Dragi učenci, čestitam vam za dosežen učni uspeh ter za pohvale in priznanja, ki ste jih dosegli.

Hvala razredničarkam in ostalim učiteljem ter vsem delavcem šole za trud, potrpežljivost in delo, ki ste ga opravili v tem šolskem letu.

V torek, 25. junija, bo minilo 28 let, odkar smo Slovenci dobili svojo državo. Ob bližajočem državnem prazniku vsem iskreno čestitam in vam želim lepo praznovanje. Spoštujmo našo državo in bodimo ponosni na našo lepo domovino.

Dragi učenci želim vam prijetne in ustvarjalne počitnice,  pazite nase in na svoje zdravje. SREČNO!

Albert Pavli, ravnatelj

Obvestilo staršem v zvezi z odjavo šolske prehrane

Zaradi smotrnega načrtovanja porabe obstoječih zalog in nabave novih živil ob iztekajočem se šolskem letu vas vljudno prosimo, da čim prej odjavite obroke, ki jih vaš otrok ne bo potreboval. Odjave sprejemajo v računovodstvu na telefonski številki 89-00-166 ali po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Šolska prehrana

Spoštovani starši!

Če želite, da bo vaš otrok v naslednjem šolskem letu prejemal šolsko prehrano, morate izpolniti prijavo na šolsko prehrano. Podatke o upravičenosti do subvencij nam posreduje pristojno ministrstvo, na podlagi veljavne odločbe o otroškem dodatku ali štipendiji.

Prosimo vas, da izpolnite prijavnico na zadnji strani. Izpolnjeno prijavnico vrnite razrednikom ali v računovodstvo do 24. 6. 2019.

Na spletni strani se nahaja tudi obvestilo staršem, v katerem vas seznanjamo z možnostjo vzpostavitve e-računa. Sistem omogoča šoli in vrtcu izdajanje e-računa, s tem tudi prihranek časa in denarja, je prijazen do okolja, staršem pa omogoča varno in enostavno prejemanje e-računa in plačevanje stroškov preko spletne banke.

Albert Pavli, ravnatelj

Zaključna prireditev 5.a, 5.b

V četrtek, 20. 6. 2019, so učenci 5.a in 5.b razreda uprizorili zaključno prireditev za starše. Rdeča nit prireditve je bilo življenje in delo Janeza Vajkarda Valvazorja. Preko pesmi, plesa, igre in pripovedovanja so se sprehodili po značilnostih domačega kraja. Za zaključek je bila pesmi in torte deležna tudi naša domovina Slovenija.

 

Zadnji šolski dan - prevozi

Obveščamo vas, da zadnji dan pouka, 24. 6. 2019, prevozi v šolo potekajo po ustaljenem voznem redu. Želimo vam prijetne, varne, brezskrbne počitnice.

Čveka - 2. b

Ker se je pri urejenju šolskega glasila Čveka nekje zataknilo, likovni izdelki učencev 2. b niso bili objavljeni.

Ogledate si jih lahko v spodaj priloženi galeriji.

Kolesarska dirka

Včeraj je potekala 1. etapa dirke po Sloveniji 2019. Glavnina kolesarjev je mimo Šmartnega pripeljala okoli 13:15. Učenci 1. razreda iz podaljšanega bivanja smo jih na njihovi poti pozdravili z glasnim spodbujanjem in navijanjem.

     

Drugošolci v živalskem vrtu

Današnji dan so drugošolci preživeli nekoliko drugače. Odpravili so se v Živalski vrt v Ljubljano. Po prihodu avtobusa, so se opremljeni z nasmehi podali novim dogodivščinam naproti. Ob vhodu so jih pozdravili sajmiri, ki so veselo skakali po drevesih in uganjali raznorazne norčije. Pot jih je nato vodila mimo ljubkih surikat, leva, rožnatih pelikanov, kengurujev, koz, prašičkov, (pre)glasnih papig, mačjega pande, slona, leoparda, tigra (ki se je leno poležaval v senci), prikupnih šipmanzov, medveda, kač, pajkov, morskega leva ... Izlet smo zaključili tako, kot se za vsak odličen izlet spodobi. S sladoledom. Nato smo le še pomahali surikatam v slovo in jo mahnili v Šmartno. Živalski vrt, sedi pet.

stran 1 od 22