×

Napaka

Error the gallery with an id of: 5325 is not published

Srčna pisma za male borce

Zadnji dan v mesecu februarju je namenjen osveščanju o redkih boleznih ter opozarjanju na njihovo problematiko. Redke genetske bolezni so pogosto zelo težke in hude, neozdravljive in življenjsko ogrožujoče, večina bolnikov pa je otrok in mladih. Družine, ki se pobliže srečajo s hudo boleznijo svojega otroka, so v nepredstavljivih stiskah in jim vsaka podpora pomeni ogromno. V društvu Viljem Julijan so ponovno izvedli projekt "Srčna pisma za male borce" in letos smo se temu projektu pridružili tudi na naši šoli. Razredna ura je bila namenjena pogovoru o redkih genetskih boleznih, tisti, ki so tako začutili, pa so si lahko izbrali otroka z redko genetsko boleznijo in mu poslali lepe, pozitivne misli in želje. Na naša pisma so se odzvali tudi iz prej omenjenega društva. 

"Še enkrat najlepša hvala za vaše sodelovanje v našem projektu za otroke z redkimi boleznimi, ta srčna sporočila podpore njim in njihovim družinam ogromno pomenijo in so svetel žarek podpore.

 Lepo pozdravljamo vas in vse vaše učence.

 S srčnimi pozdravi,

dr. Nejc Jelen, predsednik Društva Viljem Julijan"

Takim projektom se bomo zagotovo priključili tudi v prihodnje ter spodbudili učence, učitelje in starše k sodelovanju, saj lahko nekaj preprostih, iskrenih besed podpore, otroku in staršem pomeni zelo veliko.

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika