×

Napaka

Error the gallery with an id of: 5760 is not published

Naravoslovni teden v Osilnici - 2. dan

Jutranje  meglice so se kmalu razkadile in razkrile posamezne otočke jasnine. Sončnih žarkov res ni bilo obilo, a vendarle dovolj, da so nasmeški na obrazih postali prešernejši.

Da mirna glava prijateljuje z mirno roko, smo odkrivali pri usvajanju veščine, ki jo je Robin Hood obvladal do obisti. Lokostrelstvu je sledilo plezanje na umetni steni. Varovanje na njej je bilo, seveda, popolno. Vseeno pa smo se presrečni, da ponovno čutimo trdna tla pod nogami, razveselili sprehoda do Čabranke in Kolpe. Našli smo kar nekaj bioindikatorjev, ki pričajo o tem, da sta obmejni reki eni izmed čistejših v Sloveniji. Ob povratku smo naleteli še na obglodana drevesa in se prepričali, da v tem okolju ne domujejo le divje zveri, ampak tudi bobri. Ja, lahko smo hvaležni, da živimo v tako čudoviti in raznoliki državi.

Preostanek energije smo pozno popoldne pustili na igrišču. Večer pa preživeli ob ognju, zvokih harmonike, prepevanju in družabnih igrah. Skoraj popolno, kajne?

Nam zdaj verjamete, da smo dolgčasje zares pustili doma? Če vztrajate med dvomljivci, naj fotografije preženejo še zadnji dvom.

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika