Ne spreglejte ...

 • Govorilne ure - februar

  Spoštovani starši,

  naslednje govorilne ure na matični šoli bodo v torek, 14. 2. 2023. Prijavite se lahko do ponedeljka, 13. 2. 2023, do 20. ure.

  Prijava na govorilne ure k učiteljem je možna v spletni učilnici s pomočjo uporabniških podatkov za AAI račun. Podatke za račun so učenci prejeli v šoli. Povezava do navodil za prijavo na govorilne ure se nahaja na šolski spletni strani v desnem kotu zgoraj. V primeru, da so vsi termini pri določenem učitelju v tem mesecu zasedeni, vi pa bi nujno želeli govoriti s tem učiteljem, mu to sporočite na njegov e-naslov. Dogovorila se bosta za dodaten termin.

  Sodelovali boste lahko tudi z drugimi strokovnimi delavci. Vsi e-naslovi so objavljeni na spletni strani šole (O šoli → Zaposleni → Strokovni delavci).

  OŠ Šmartno

  Več ...
 • 1

Nastop na prireditvi

Nastop na prireditvi ob 20. obletnici Društva kmetic Litija in Šmartno

V četrtek, 24. 11.2022, so učenci PŠ Štangarske Poljane nastopili na prireditvi ob 20-obletnici društva kmetic Litija in Šmartno.

Večer so popestrili z ljudskimi plesi, deklamacijami, pesmicami in izštevankami. Na harmoniki nas je spremljal Andraž Jerant, učenec 4. razreda. Skupaj s kmeticami so  prikazali luščenje fižola in ličkanje koruze. Po zaključku nastopa so se posladkali z domačim pecivom in piškoti.

Klub tremi ob začetku nastopa, so učenci nastopili zelo pogumno in sproščeno. Učenci in učiteljice se zahvaljujemo za povabilo na prireditev, saj je bila to za naše učence popolnoma nova izkušnja in doživetje. Prav tako se zahvaljujem tudi staršem, ki so otroke pripeljali na prireditev, jih spremljali na nastopu in pospremili domov. Bila je nova izkušnja in doživetje za vse nas.

Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika