Ne spreglejte ...

  • Prijave na Litijski tek 2022

    V soboto, 11. 6. 2022, se bo v Litiji odvijal Litijski tek 2022. Na prireditev so vabljeni vsi osnovnošolski otroci občin Litija in Šmartno pri Litiji. Na spodnji povezavi lahko prijavite svojega otroka na tekaško prireditev. Povezava bo na voljo za prijave do torka, 31. 5. 2022.

    Za več informacij klikni na to povezavo.

    Več ...
  • 1
  • 2

Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

CŠOD Fara, 5. dan

Prebujamo se v čudovito jutro, sončnih žarkov ne bo manjkalo (pa vetra tudi ne). Noč je minila mirno, učenci se že počasi prebujajo. To dopoldne nas čaka še spoznavanje nekaterih vremenskih posebnosti. Ja, pa pakiranje oblačil in obutve, kar bo tudi zajeten zalogaj za vse nas.

Danes se ne bomo več oglašali preko spleta. Tole je naš zadnji pozdravček od tu.

Starši, pričakajte nas ob 17. uri pri OŠ Šmartno. Se vidimo!

CŠOD Fara, 4. dan

Današnje dopoldne je bilo namenjeno predvsem raziskovanju bližnjega Prifarskega potoka (domačini mu pravijo Prifarski jarak). Neverjetno, koliko življenja je v njem! Učenci so z gumijastimi škornji bredli po plitvi vodi in v mrežice lovili drobcene živalice, v pomoč pa so jim bila tudi prav posebna...


CŠOD Fara, 3. dan

Vreme v tem času res ne bi moglo biti lepše kot je - dnevi in noči so jasne! Sinoči smo na pohodu res lahko občudovali zvezdno nebo in se posvetili iskanju zvezde Severnice, na južnem nebu pa ozvezdju Oriona, prisluhnili smo žalostni legendi o Orionu.

Učenci so od množice novih vtisov in zaradi...


Prijava/odjava uporabnika