Ne spreglejte ...

 • Izdajanje e-računov za starše

  Obveščamo vas, da imamo vzpostavljen sistem, ki omogoča šoli in vrtcu izdajanje e-računa. Ta nam omogoča prihranek časa in denarja in je prijazen do okolja, staršem pa omogoča varno in enostavno prejemanje e-računa in plačevanje stroškov preko spletne banke.

  Za lažje, hitrejše, enostavnejše, predvsem pa okolju prijazno prejemanje računov, vam poleg pošiljanja e-računov v spletno banko, ki smo ga vzpostavili v lanskem letu, letos ponujamo še možnost pošiljanja računov na vaš elektronski naslov. V priloženem soglasju izberite možnost pošiljanja ter izpolnite podatke, ki jih potrebujemo za pošiljanje.

  Več informacij v zvezi z e-računom si oglejte v prilogi.

  Več ...
 • 1
 • 2
 • 3

Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

ŠD - Pohod po šolskem okolišu

V torek, 15. 9. 2020, smo se učenci PŠ Štangarske Poljane odpravili na pohod po šolskem okolišu. Pot je bila strma in razgibana. Učenci pa prijetni, veseli in razigrani. V šolo smo se vrnili malce utrujeni toda polni lepih vtisov in novih izkušenj.

 

 

Obisk knjižničarke

V sredo, 19. septembra, na dan zlatih knjig se je začela že 60. sezona branja za bralno značko. Tudi v letošnjem letu je Društvo Bralna značka Slovenije - ZPMS ob pomoči Javne agencije za knjigo in Trgovine Hofer vse prvošolce v Sloveniji obdarilo s knjigo. Letos je bila to slikanica Slavka Pregla...


Jutri tečaj plavanja odpade

V četrtek, 10. 9. 2020, tečaj plavanja odpade zaradi športnega dneva nekaterih oddelkov na matični šoli. Učenci 3. in 4. razreda PŠ Štangarske poljane bodo imeli pouk po urniku.

Prijava/odjava uporabnika