Ne spreglejte ...

 • Obvestilo - ZD Litija

  Posredujemo obvestilo, ki smo ga prejeli iz ZD Litija:

  Spoštovani,

  sporočamo vam, da smo v ZD Litija uvedli telefonsko številko, namenjeno naročanju na PCR bris za vse tiste, ki bodo pozitivni na hitrem testu za samotestiranje. Aktivna bo vsak dan med 7.00 in 15.00.

  Številka: 071-301-656

  Prosimo vas, da se ta številka uporablja samo za primere, ko bo oseba pozitivna na hitrem testu. V ostalih primerih (znaki bolezni, stiki z okuženimi osebami itd.) je potrebno poklicati izbranega osebnega oz. nadometnega zdravnika.

  ZD Litija

  Več ...
 • 1
 • 2
 • 3

Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Obisk Knjižnice Litija in pouk s tabličnimi računalniki

V torek, 23. 11. 2021, smo se z učenci 1. in 2. razreda odpravili v Knjižnico Litija. V knjižnici nas je sprejela ga. Majda, ki je učencem s pomočjo zgodbice in slik predstavila razvrstitev knjig v knjižnici. Vse oddelke smo si tudi ogledali in seveda je bila najbolj zanimiv oddelek z risankami in filmi za otroke. Po ogledu knjižnice smo prisluhnili poučni pravljici Zajčkov bralni krožek. Spoznali smo, da nas bo branje knjig vedno in povsod zabavalo. Z dobro knjigo v torbi nam ne bo nikoli dolgčas.

Po ogledu knjižnice smo obisk v Litiji izkoristili še za ogled Železniške postaje v Litiji.

Lačni smo prišli v šolo in napolnili naše trebuščke. Po malici je učence čakalo še eno presenečenje. Imeli smo pouk s tabličnimi računalniki. Naučili smo se raziskovati Deželo Lilibi; si ogledati spletno stran PŠ Št. Poljane in pokukati v galerijo, kjer smo si ogledali letošnje fotografije dni dejavnosti. Spoznali smo tudi spletno učilnico 1. in 2. razreda PŠ Št. Poljane.

Za konec dneva smo si ogledali še risanko Franček gre v šolo.

Bilo je poučno, zabavno in nepozabno.

Tradicionalni slovenski zajtrk

Tradicionalni slovenski zajtrk smo obeležili v petek, 19. novembra 2021, na dan slovenske hrane. S tem projektom smo otrokom približali pomen kmetijstva, živilske industrije, čebelarstva, ohranjanja čistega okolja v povezavi s pomenom zdrave in uravnotežene prehrane ter gibanja. Za zajtrk smo jim...


Kostanjev piknik

V torek, 19. 10. 2021, smo imeli na PŠ Štangarske Poljane kostanjev piknik, na katerega smo povabili tudi starše, bratce in sestrice. Za popestritev dogajanja so lahko otroci ustvarjali na treh delavnicah. Iz časopisnega papirja so izdelovali košarice za kostanj, s semeni in koruznimi zrni so na...


Prijava/odjava uporabnika