Ne spreglejte ...

 • Govorilne ure - februar

  Spoštovani starši,

  naslednje govorilne ure na matični šoli bodo v torek, 14. 2. 2023. Prijavite se lahko do ponedeljka, 13. 2. 2023, do 20. ure.

  Prijava na govorilne ure k učiteljem je možna v spletni učilnici s pomočjo uporabniških podatkov za AAI račun. Podatke za račun so učenci prejeli v šoli. Povezava do navodil za prijavo na govorilne ure se nahaja na šolski spletni strani v desnem kotu zgoraj. V primeru, da so vsi termini pri določenem učitelju v tem mesecu zasedeni, vi pa bi nujno želeli govoriti s tem učiteljem, mu to sporočite na njegov e-naslov. Dogovorila se bosta za dodaten termin.

  Sodelovali boste lahko tudi z drugimi strokovnimi delavci. Vsi e-naslovi so objavljeni na spletni strani šole (O šoli → Zaposleni → Strokovni delavci).

  OŠ Šmartno

  Več ...
 • 1

Objave učiteljic PŠ Štangarske Poljane

Športni dan-drsanje

V petek, 6. 1. 2023, smo imeli učenci PŠ Štangarske Poljane športni dan. Odpeljali smo se na drsališče v Domžale. Preoblekli smo se v smučarska oblačila, nato nas je učitelj Rok na sosednjem igrišču ogrel. Komaj smo čakali, da dobimo vsak svoj par drsalk. Nadeli smo si čelade in najprej poskušali drsati po ledu v čevljih. Sledilo je navajanje na gibanje z eno drsalko, ter končno tudi z obema. Šlo nam je zelo dobro. Komur je gibanje po ledu povzročalo malce težav, je na pomoč priskočil pingvinček, za katerega se je lahko držal. Ob drsališču smo tudi pomalicali in se pogreli s čajem, nato pa nadaljevali z drsanjem. Ob koncu športnega dne smo bili premočeni od glave do nog, malo zaradi padcev, predvsem pa, ker smo tako uživali ob drvenju po ledu.

Praznično obdarovanje

December – čas pričakovanj, iskrivih upanj in prijateljskih stiskov rok. Le-ta je še bolj čaroben, če lahko našim učencem pričaramo nasmeh in jim z drobnimi presenečenji polepšamo te praznične dni. 

V petek, pred novoletnimi počitnicami, smo na naši šoli imeli obdarovanje med učenci. Iskrice v...


Kulturna prireditev za starše s čajanko

Danes, 22. 12. 2022, smo na decembrsko druženje povabili naše očete, mamice, bratce in sestrice. Želeli smo njihove obraze okrasiti z nasmehom in v njihova srca prinesti otroško igrivost in praznično veselje.  Želeli smo si, da bi danes skupaj z nami preživeli nekaj nepozabnih trenutkov, da bi vsaj...


Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika