Vrtec Ciciban

Napoved dejavnosti

torek, 31. 10. 2017: Dan reformacije
sreda, 1. 11. 2017: Dan spomina na mrtve

Seznami skupin

Spoštovani starši!

V vrtcu Ciciban, so na oglasni deski poleg skupine Čebelice, objavljeni seznami skupin za šolsko leto 2017/2018.

Otrok varen v prometu

"Vsak dan je enkraten, neponovljiv in pomemben v otrokovem življenju."

 

Obiskali so nas policisti iz policijske postaje vodnikov službenih psov in konjenikov ter policista s službenim vozilom. Predstavili so nam svoje delo, kako se obnašamo ob srečanju s konjem. Veliko zanimivega pa smo izvedeli tudi o psih, ki pomagajo policistom pri delu.

Otroci so bili navdušeni, ko so prišli v bližino konjev, saj so jih lahko pobožali. Psički pa so se razigrano podili za žogicami, skakali skozi obroče in pozorno poslušali svojega vodnika. Spoznali smo policijsko vozilo, njihove pripomočke pri delu, prižgali so tudi sireno in lučke.

Poleg policistov so prišli tudi gasilci s svojimi vozili, predstavili svoja zaščitna oblačila in čelado. Največje veselje pa je bilo, ko so otroci lahko skakali po gasilni peni in z brentačo ciljali tarčo s curkom vode.

 

Otrok opazuje naše ravnanje in ga skuša posnemati. Bodimo mu dober zgled. Ne samo takrat, ko ga skušamo naučiti najnujnejših prometnih pravil, temveč tudi na sprehodu, na poti do vrtca, na kolesu ali v avtu. Predvsem pa se moramo zavedati, da si otrok lahko pridobi potrebno znanje in izkušnje samo v prometu.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim za sodelovanje v našem projektu Otrok varen v prometu in za enkratno predstavitev poklicev, ki skrbita za našo varnost in rešujeta življenja- HVALA!


Glasujmo za Cicibanovo Urco

Polžki in Čebelice smo združili moči in posneli posnetek plesa, s katerim se potegujemo za obisk Čukov  v Vrtcu Ciciban.

Da bi nam to uspelo, pa prosimo za intenzivno glasovanje in razširite ta glas v deveto vas:-)

Hvala.

http://www.cuki.si/urca/

stran 1 od 9

Galerija skupnih dogodkov

Vrtec Ciciban