Z avtobusom v Kostrevnico

Na melodijo pesmi Tu, tu, tu po cesti, trikrat na okrog, avtobus nas pelje ... smo v skupini Polžki napisali priredbo besedila. In sicer se glasi tako:

V SKUPINO BUČKE SE ODPRAVLJAMO,

KAJ KULTURA JE

TO NAM POVEDO.

 

KER SMO ŽE VELIKI

VEMO TUDI MI,

PRIJATELJA ZMOTITI

RES KULTURNO NI.

 

Ob prepevanju te pesmi smo se z avtobusom odpeljali v Kostrevnico do otrok skupine Bučke. Otroci so se vožnje zelo veselili. Ob izstopu iz avtobusa v Kostrevnici jih je najbolj zanimalo, "kdaj se bomo vračali nazaj in ali se bomo še peljali z avtobusom."

Otroci skupine Bučke in njihove vzgojiteljice so nas lepo pozdravili in nas sprejeli v svoje prostore. Bili so že pripravljeni, da nam predstavijo svoj kulturni program. Z veseljem smo se posedli na stole in jih poslušali. Nastopali pa niso samo oni. Tudi otroci skupine Polžki smo se v okviru kulturnega meseca pripravili in jim zapeli nekaj pesmi ter povedali 2 deklamaciji.

Po končanem kulturnem programu je sledila igra - najprej v igralnici in nato še na igrišču. Otroci so vedoželjno odrivali in se rokovali z novimi igračami in pripomočki za igro. Dopoldne je minilo kot bi mignil. In že je bil čas za odhod. Otrokom in vzgojiteljicam skupine Bučke smo se zahvalili za lepo preživeto dopoldne in se poslovili.

Polni vtisov smo se vrnili nazaj v vrtec Ciciban.

Galerija Polžki

Prijava/odjava uporabnika