×

Napaka

Error the gallery with an id of: 5172 is not published

 

Polhki v maju

V mesecu maju je bila naša tema promet in kmetija. Razvrščali smo vozila - igrače, glede na vrsto prometa (cestni, železniški, zračni, vodni promet).

Igrali smo se z igračami na temo kmetije, živali spoznavali preko fotografij v knjigah, prave krave pa smo od blizu videli na sprehodu čez Mamolj, kjer se je odvijal družinski dan. Tam je bilo zelo lepo, Žanovim staršem se vzgojiteljice iz srca zahvaljujemo za gostoljubje in prijaznost. Otroke sta obiskala dva hišna ljubljenčka in sicer so spoznali paličnjaka ter morskega prašička, kateremu so otroci pogosto rekli "morski konjiček."

Uživali smo v vožnji s poganjalčki, pri igrah z žogo in "Cici teku". S temi dejavnostmi smo si prislužili nalepko za v knjižico "Mali sonček".

V lepem spominu nam bo ostal tudi dan z gasilci, kjer so otroci spoznali ta plemenit poklic, ki največkrat temelji na prostovoljstvu; gasilsko vozilo, uniformo , opremo, še najbolj zabavne za otroke so bile dejavnosti s peno in vodo.

Mesec maj se je končal s pripravo jabolčnega zavitka, le to sladico najbolje znajo pripraviti naše babice. Polhki se že veselimo dne, ko bodo babice in dedki prišli v vrtec na obisk.

Galerija Polhki

Prijava/odjava uporabnika