×

Napaka

Error the gallery with an id of: 4842 is not published

 

Polhki v decembru

December je v vrtcu vsako leto zanimiv in poln okraševanja ter prijetnega pričakovanja. Otroci so vsak dan odpirali adventni koledar, kjer je bila zapisana gibalna naloga, ki so jo z veseljem opravili. Kar dvakrat smo obiskali telovadnico. Čeprav je to pozimi za tako majhne otroke kar zahteven projekt, so se imeli tam lepo. Prav tako so se otroci zelo razveselili snega in gibalnih dogodivščin na snegu.

Pomagali smo pri krasitvi skupne novoletne jelke za naš vrtec na Staretovem trgu. V igralnici pa so otroci uporabili okraske, ki so jih izdelali doma skupaj s starši.

V tem mesecu smo pričeli s potovanjem knjižnega nahrbtnika in predstavitvijo otrokove najljubše knjige.

Mesec se je končal s pripravo preprostega peciva in novoletno čajanko. Ta dan so si otroci sami izbrali filter vrečko za svoj čaj, z ohlajeno vrečko pa so narisali risbo za spomin na ta dan. Na čajanki je prevladovala rdeča barva oblačil, tudi škratek, ki nas je obiskal, je imel oblačila rdeče barve.

Dan nam bo ostal v prijetnem spominu tudi zato, ker so otroci preko aplikacije "zoom" ponovno videli 2 prijatelja iz vrtca, ki ju že nekaj časa ni v vrtcu.

Galerija Polhki

Prijava/odjava uporabnika