Ne spreglejte ...

 • PONUDBA IN NAČIN IZBORA IZBIRNIH PREDMETOV V 2. IN 3. TRILETJU OSNOVNE ŠOLE

  Spoštovani starši in učenci!

  Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2023/2024 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 22. 3. 2023 do 3. 4. 2023.

  Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na Andreja Hauptmana (stik). 

  Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

  Več ...
 • 1

Pouk s tablicami

V tednu od 5. 3. do 9. 3. 2023, smo si pouk v 1. in 2. razredu popestrili s tablicami. Raziskovali smo izobraževalni portal Lilibi.si s poučno vsebino za učence v prvem triletju osnovne šole. Na portalu Šolski park smo reševali naloge računanja, iskali glasove, se urili v znanju pravopisa, brali in se pozabavali z glasbenimi zankami in ugankami. 

Inovativni pouk s tablicami je  za učence zelo zanimiv, zato se bom v prihodnje zagotovo potrudila in pri pouku učencem kakšno uro popestrila ter povečala njihovo motivacijo za učenje.

 

Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika