Ne spreglejte ...

 • Predavanje za starše učencev od 5. do 9. razreda: KAKO PRISTOPATI K OTROKU V ČASU PUBERTETE?

  Čas najstništva je lahko zelo burno in zahtevno obdobje življenja. Hitre spremembe na področju telesnega, čustvenega in socialnega razvoja najstniku povzročajo stiske, težko dohaja sam sebe, se ne razume, pogosto je negotov in zbegan.

  Kaj pa starši najstnikov?

  Kako uspemo križariti med čustvenimi izbruhi in umikanjem v svet svoje sobe in družabnih omrežij? Ali vemo, kako se pravilno odzvati, ko se nam otrok upira, ko ima občutek, da ga nihče ne mara ali se pred nami zapira in nam ne zaupa svojih stisk?

  O tem, kaj vse lahko starši pričakujemo v obdobju najstništva, kako lahko z najstniki ohranimo odnos in jim pomagamo skozi to burno obdobje, bo spregovorila gospa NADA ZUPANČIČ, specialistka zakonske in družinske terapije, Imago terapevtka in karierna svetovalka.

  Predavanje bo V SREDO, 7. 12. 2022, OB 17. URI,

  v avli I. nadstropja OSNOVNE ŠOLE ŠMARTNO.

  Vljudno vabljeni!

  Več ...
 • 1
 • 2

Zdravstvena vzgoja

Učence na PŠ Štangarske Poljane je v četrtek, 17. 11. 2022, obiskala medicinska sestra ga. Neja Perič iz ZD Litija. Vsem učencem je pregledal čistočo zob, saj tudi v letošnjem šolskem letu sodelujemo v projektu Zdravi zobje za lep nasmeh.

Po pregledu je sledila Zdravstvena vzgoja za 1. in 2. razred. Učence je poučila          o zdravih navadah (zdrava prehrana, pokončna drža, gibanje za zdravje,        pravilno umivanje telesa in zob, pravilnega sedenja, ustrezna uporaba sodobne   tehnologije … ). Naučili smo se tudi vaje za pokončno držo telesa in zapeli pesmico za čiste roke.

Medicinski sestri se zahvaljujemo za njen trud in obisk pri nas.

Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika