Ne spreglejte ...

 • Šolska prehrana - obvestilo

  Spoštovani starši,

  v šolskem letu 2021/2022 je skladno z zakonom o šolski prehrani, ministrica s sklepom določila novo ceno malice, ki znaša 0,90 €. Cena ostalih obrokov se ne spremeni.

  S 1. oktobrom. 2021 šola prehaja tudi na elektronsko odjavo obrokov. Elektronska odjava bo potekala v spletni aplikaciji Lopolis (Prehrana). Starši oz. zakoniti skrbniki boste na svoje elektronske naslove, ki so navedeni v Lopolisu, pravočasno prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim boste dostopali do zgoraj navedene aplikacije.

  Mesec september v Lopolisu vzemite za brezpredmetnega in odjave ta mesec še vedno sporočajte kot do sedaj.

  V izrednih razmerah (npr. onemogočen dostop do spleta), bomo začasne odjave uredili v računovodstvu šole, na podlagi telefonskega klica ali pisnega obvestila na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  Več ...
 • 1

V SPOMIN NA PRVI ŠOLSKI DAN

Od prvega šolskega dne je preteklo že nekaj časa in naše prvošolke in prvošolci vstopajo v šolo kot, da bi bili tu že od nekdaj. Ker pa je prvi šolski dan najpomembnejši dan v šolskem letu, še posebej, če prvič prestopaš prag učenosti, je prav, da nekaj spominov na naših 61 šolskih novincev tudi objavimo.

Pa še na kratko za vse, ki niste bili z nami:

Skozi program sta nas, kot je že tradicija, popeljala devetošolca Neža in Anže. O pomembnosti znanja, predvsem pa medsebojnega razumevanja in sodelovanja, sta spregovorila ravnatelj gospod Tomaž Rozina in župan gospod Rajko Meserko. Prvošolce in tudi tiste malo starejše pa sta navdušili čebelici Tinka in Tonka. Sledil je še težko pričakovani trenutek - predstavitev učiteljic ter seveda prvošolk in prvošolcev. Nove učence so učiteljice pospremile v razrede, kjer jih je čakala pogostitev. Starši pa so prisluhnili še napotkom policistke gospe Mojce Rajšek.                                                        

Najlepša hvala vsem, ki ste (tudi z odgovornim vedenjem) pomagali, da je bil prvi šolski dan zares lep.  

Prijava/odjava uporabnika