×

Napaka

Error the gallery with an id of: 4590 is not published

Ne spreglejte ...

  • Ponudba in način izbora obveznih in neobveznih izbirnih predmetov v 2. in 3. triletju OŠ

    Spoštovani starši in učenci!

    Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2024/2025 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 27. 3. 2024 do 5. 4. 2024.

    Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na učitelja Andreja Hauptmana (stik). 

    Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

    Več ...
  • 1
  • 2

V SPOMIN NA PRVI ŠOLSKI DAN

Od prvega šolskega dne je preteklo že nekaj časa in naše prvošolke in prvošolci vstopajo v šolo kot, da bi bili tu že od nekdaj. Ker pa je prvi šolski dan najpomembnejši dan v šolskem letu, še posebej, če prvič prestopaš prag učenosti, je prav, da nekaj spominov na naših 61 šolskih novincev tudi objavimo.

Pa še na kratko za vse, ki niste bili z nami:

Skozi program sta nas, kot je že tradicija, popeljala devetošolca Neža in Anže. O pomembnosti znanja, predvsem pa medsebojnega razumevanja in sodelovanja, sta spregovorila ravnatelj gospod Tomaž Rozina in župan gospod Rajko Meserko. Prvošolce in tudi tiste malo starejše pa sta navdušili čebelici Tinka in Tonka. Sledil je še težko pričakovani trenutek - predstavitev učiteljic ter seveda prvošolk in prvošolcev. Nove učence so učiteljice pospremile v razrede, kjer jih je čakala pogostitev. Starši pa so prisluhnili še napotkom policistke gospe Mojce Rajšek.                                                        

Najlepša hvala vsem, ki ste (tudi z odgovornim vedenjem) pomagali, da je bil prvi šolski dan zares lep.  

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika