Povabilo na obisk v šoli

Zgodnji, prijetni stiki s šolo so zelo pomembni, zato si želimo, da nas naši bodoči učenci obiščejo še pred prvim uradnim vstopom v šolo - če prej ne, pa vsaj od tedaj, ko se spomladi vpišejo v šolo.

S predčasnim vključevanjem malčkov v šolske dejavnosti imamo na naši šoli že nekaj let pozitivne izkušnje. Otroci po obisku odhajajo domov s prijetnimi vtisi in nemalokdo pride večkrat in ne le enkrat. Tu in tam jih povabimo s seboj tudi na pohod ali celo na ekskurzijo.

Odprte urice za najmlajše nameravamo izvajati tudi letos od vključno januarja dalje. Otroci bodo lahko prihajali v šolo vsak prvi petek v mesecu, 3. in 4. šolsko uro (od 10.00-11.30). Zaradi prilagoditev dela na tisti dan in organizacije dejavnosti v oddelku izvajamo omejitev glede števila malčkov na obisku: sprejmemo lahko le pet otrok hkrati, zato so najave obiska obvezne 

Starši iz našega šolskega okoliša, ki imate otroka, starega vsaj 5 let, in ga želite pripeljati na odprte urice, obvezno pokličite v tednu pred prvim petkom v mesecu v šolo, da se bomo z Vami pogovorili o vseh podrobnostih nameravanega obiska.

Prijava/odjava uporabnika