BREZPLAČNA UČNA POMOČ ŠTUDENTOV NA DALJAVO

Študenti v Klubu litijskih in šmarskih študentov KLIŠE so prepoznali stisko staršev in učiteljev, ki kljub vsem prizadevanjem, otrokom ne moremo nuditi učne pomoči v taki meri, kot bi jo nekateri potrebovali.

Odločili so se, da bodo v času šolanja na daljavo, priskočili na pomoč z brezplačno učno pomočjo (inštrukcijami) in nam s tem pomagali pri reševanju omenjenih težav.  


Starši ali učenci, ki bi želeli koristiti to pomoč, pišite na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

ali pokličite na telefon 051 685 722.

Sporočite jim kdo potrebuje pomoč, razred ter predmet pri katerem ima otrok težave. Posredovali vam bodo kontakt ustreznega inštruktorja, s katerim se boste dogovorili za nadaljnje delo. Prostovoljci so na voljo vsem učencem naše šole, od prvega razreda dalje, zato ste vabljeni tudi starši mlajših otrok. Ti otroci potrebujejo vso vašo pozornost, ki pa je zaradi službe, več otrok v družini , itd. ne morete nuditi.

Upamo in želimo, da bo pomoč prostovoljcev marsikateri družini in učencu olajšala delo na daljavo.

Prijava/odjava uporabnika