Obvestilo za starše - govorilne ure v oktobru

Spoštovani starši,

zaradi širjenja koronavirusa SARS-CoV-2 bomo v naslednjem obdobju letošnjega šolskega leta govorilne ure in roditeljske sestanke izvajali ob posebnem upoštevanju varnostnih priporočil.

Zato bodo v torek, 20. 10. 2020, govorilne ure potekale na daljavo. Prijavite se lahko do ponedeljka, 19. 10. 2020, do 10.00.

Predmetna stopnja

Prijava na govorilne ure k učiteljem predmetne stopnje je možna v spletni učilnici s pomočjo uporabniških podatkov za AAI račun (povezava do navodil za prijavo v spletne učilnice). Podatke za račun so učenci prejeli v šoli. S seznama v spletni učilnici je razvidno, ali bo učitelj izvajal govorilne ure preko videokonference s pomočjo programa Zoom ali preko telefona. Ob dogovorjenem terminu bodite dostopni, da bo učitelj lahko vzpostavil stik z vami. Povezava do navodil za prijavo na govorilne ure se nahaja na šolski spletni strani v desnem kotu zgoraj ali na povezavi. V primeru, da so vsi termini pri določenem učitelju v tem mesecu zasedeni, vi pa bi nujno želeli govoriti s tem učiteljem, mu to sporočite na njegov e-naslov. Dogovorila se bosta za dodaten dopoldanski termin.

Razredna stopnja

Za termin pogovora v času govorilnih ur na razredni stopnji se dogovorite z razredničarko vašega otroka preko e-pošte ali beležke.

Sodelovali boste lahko tudi z drugimi strokovnimi delavci. Vsi e-naslovi so objavljeni na spletni strani šole (O šoli → Zaposleni → Strokovni delavci) ali na povezavi.

Vabimo vas, da se poslužujete novega načina komuniciranja, s pomočjo katerega boste še naprej lahko spremljali otrokov napredek v šoli.

Tomaž Rozina, ravnatelj

Prijava/odjava uporabnika