23. APRIL, SVETOVNI DAN KNJIGE

23. april, praznik pisateljev, ilustratorjev, založnikov, knjigarn, knjižnic in bralcev, SVETOVNI DAN KNJIGE IN AVTORSKIH PRAVIC.

 

VABILO DRUŠTVA BRALNA ZNAČKA SLOVENIJE:

Spoštovani sodelavci, ljubitelji knjig in branja!


V današnji svetovni dan knjige smo pri Bralni znački že vstopili z devetim »zlogom« predsednika Bralne značke Marka Kravosa.

noč knjige nas vse skupaj vabi član programskega odbora Bralne značke Boštjan Gorenc Pižama https://www.youtube.com/watch?v=rtAjnTCp4vY.

Za to, da dneve in noči sploh lahko beremo knjige in da tudi v teh časih in teh dneh do njih lahko pridemo, pa skrbijo slovenski založniki.

Vabimo vas, da se udeležite številnih zanimivih dogodkov, ki so jih pripravili v teh dneh, in da osvežite tudi svoje knjižnice za potovanja S knjigo v svet ...

Sejem s kavča: Javna agencija za knjigo RS in Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature v sodelovanju s številnimi založniki vabijo na SEJEM S KAVČA, spletni knjižni sejem.
Sejemske cene veljajo do nedelje, 26. 4.

 

23. Slovenski dnevi knjige v Mariboru: Ko te napiše knjiga 2020; Spletni knjižni sejem in predfestivalske knjižne produkcije v organizaciji MKC Maribor in partnerjev.

 

Založba ZRC organizira spletni knjižni sejem Knjige n@ recept: Spletni knjižni sejem družboslovja in humanistike.

 

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika