Napoved dejavnosti

petek, 25. 6. 2021: Dan državnosti

Mala pozornost za veliko veselje

V vse hitrejšem tempu življenja si v božično-novoletnih praznikih velikokrat pozabimo izreči vse dobro ali pa se poslužujemo voščil preko multimedijskih naprav. Dejstvo je, da na roke pisana beseda počasi izginja.

V ta namen je direktorica DEOS Centra starejših, Ana Petrič, uspešno izpeljala projekt ”Mala pozornost za veliko veselje” in s tem spodbudila ljudi, da želje za leto 2021 zapišejo na papir in voščilnico pošljejo v center starejših. Namen je zbrati 21 tisoč voščil za 21 tisoč starejših, ki bivajo v domovih in centrih za starejše po Sloveniji, voščila bodo veseli predvsem tisti, ki nimajo svojcev in pogostih obiskov. "To leto je že tako težko – starostniki so bili deležni izolacije, odtegnitve obiskov, strahu in stisk. 

S tem namenom, smo z otroki našega vrtca naredili veliko voščilnic z lepimi mislimi, katere bodo polepšale dan starejšim. "To leto je že tako težko – starostniki so bili deležni izolacije, odtegnitve obiskov, strahu in stisk. Prepričani smo, da je poslana voščilnica z lepim voščilom lahko najmanj, kar lahko storimo zanje".

Doma lahko skupaj z otroki naredite voščilnice in jih pošljete do 1. decembra s pripisom Mala pozornost za veliko veselje – Ana Petrič na naslov DEOS Center starejših Notranje Gorice, Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice. Na hrbtno stran pa napišite svoje ime in priimek.

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika