Napoved dejavnosti

četrtek, 25. 6. 2020: Dan državnosti

Pohod z lučkami

Ustvarjalnost ne pozna meja, ne časa, ne ovir. In kljub ideji, ki je od strokovnih delavk Vrtca Ciciban prišla v pozni jeseni, čas ni bil ovira, da nam ne bi uspelo.

Z veseljem in ponosom se Vrtec Ciciban lahko znova pohvali z zgodbo o uspešnem sodelovanju z okoljem. Tokrat naša zgodba pripoveduje o prispevku k praznični okrasitvi kraja, v katerem živimo in delujemo. Občina Šmartno in Javni zavod Bogenšperk, s katerim smo se tokrat prvič povezali, sta v celoti podprla idejo, da vrtec s svojo prednostno nalogo ustvarjalnost in otroška risba prispeva košček v mozaik prazničnega vzdušja v šmarskem jedru.

In ker je mesec december prazničen, ves v soju luči, smo našo pot z lučkami zaključili v šmarskem jedru, kjer se začne galerija otroških risb na prostem. Čarobnost teh drobnih lučk nam pomaga uloviti čarobnost tega trenutka. Čarobnost pa bodo še nekaj decembrskih dni ustvarjale tudi lučke v kozarcih. Vsaka lučka predstavlja en oddelek Vrtca Ciciban in simbolično prinaša v kraj luč, mir in upanje.

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika