Vrtec Ciciban

Napoved dejavnosti

torek, 25. 6. 2019: Dan državnosti
četrtek, 31. 10. 2019: Dan reformacije
petek, 1. 11. 2019: Dan spomina na mrtve

Počitnice so tu...

Spoštovani starši, dragi otroci in cenjene sodelavke!

Zaključilo se je še eno vrtečvsko leto in pričele so se brezskrbne počitnice. V našem vrtcu smo si na začetku leta zastavili jasne in visoke cilje. V vzgojno izobraževalni program smo vključevali elemente različnih pedagogik, ki so nadgradile, dopolnile in obogatile kurikulum.

V poletnih mesecih je število otrok manjše, delavci pa prav tako koristijo letni dopust, zato je združevanje oddelkov normalno. Vzgojno in izobraževalno delo strokovnih delavk pa je tudi v tem času načrtovano po načelih in ciljih kurikula in je prilagojeno počitniškim mesecem. Seveda pa bo tudi veliko sproščene igre po želji otrok in bivanja v naravi.

Potreba otroka je, da vsaj del letnega časa preživi z družino. Otrok se v tem času odpočije in nabere nove moči za vsakodnevno bivanje v vrtcu. Pomembno je negovati skupni družinski čas. Vesna Levičnik je nekoč zapisala, da si je dobro zapomniti, da počitniške radosti ne temeljijo na denarju, marveč je tisto kar šteje smeh, zabava, skupinska fotografija ter občutek zaupanja in povezanosti, ki ga v današnjem času in družbi lahko ustvari le družina.

Naj bodo vaše počitnice smeh, zabava, povezanost, zaupanje...

Galerija skupnih dogodkov

Vrtec Ciciban