Ne spreglejte ...

 • Izdajanje e-računov za starše

  Obveščamo vas, da imamo vzpostavljen sistem, ki omogoča šoli in vrtcu izdajanje e-računa. Ta nam omogoča prihranek časa in denarja in je prijazen do okolja, staršem pa omogoča varno in enostavno prejemanje e-računa in plačevanje stroškov preko spletne banke.

  Za lažje, hitrejše, enostavnejše, predvsem pa okolju prijazno prejemanje računov, vam poleg pošiljanja e-računov v spletno banko, ki smo ga vzpostavili v lanskem letu, letos ponujamo še možnost pošiljanja računov na vaš elektronski naslov. V priloženem soglasju izberite možnost pošiljanja ter izpolnite podatke, ki jih potrebujemo za pošiljanje.

  Več informacij v zvezi z e-računom si oglejte v prilogi.

  Več ...
 • 1
 • 2
 • 3

HURA, PRVI ŠOLSKI DAN

Prvega septembra smo medse ponovno sprejeli novo generacijo prvošolcev. Čeprav sta devetošolce zastopala le Neža in Gregor, je bilo tudi tokrat  svečano in kot se za prvošolce spodobi tudi razigrano. Po uvodnem nagovoru ravnatelja g. Tomaža Rozine in župana g. Rajka Meserka smo si ogledali še prigode prvošolke Petje v izvedbi Zavoda Enostavno prijatelji. Izkazalo se je, da naši prvošolci že obvladajo vedenje v cestnem prometu. Policistka ga. Mojca Rajšek pa je po sprejemu dala nekaj napotkov  tudi staršem. Prvošolci so v tem času spoznali učiteljice, se posladkali ter prejeli učbenike, ki so jih prav ponosno odnesli s seboj domov.

Naši prvošolci zdaj že pridno obiskujejo pouk, učiteljice pa pravijo, da si prav vsi zaslužijo pohvalo za vestno delo in redno opravljanje domačih nalog. 

Prijava/odjava uporabnika