Ne spreglejte ...

 • Obvestilo za učenke in učence

  Drage učenke in učenci,

  najprej bi poudaril, da ni mogoče napovedati, kdaj se bodo vrata šole zopet odprla. Prejeli smo informacijo, da se šolsko leto naj ne bi podaljševalo, ker se je klasični način izobraževanja iz učilnic prenesel na izobraževanje na daljavo. Zavedati se je treba, da je delo na daljavo za učitelje in učence sedaj obvezni del izobraževanja. Zato je zelo pomembno, da pri tem aktivno sodelujete vsi učenci.  Tisti, ki do sedaj še niste poprijeli za šolsko delo na daljavo, po zadnjih informacijah je teh učencev največ v tretjem triletju, začnite še danes. Sodelujte z učitelji, učite se sproti. V nasprotnem primeru se vam bo nakopičilo veliko snovi in težave se bodo stopnjevale. Na šoli pa si želimo, da ste na koncu šolskega leta vsi uspešni.

  Lepo vas pozdravljam, želim vam zdravja in veliko energije za opravljanje šolskega dela!

  Tomaž Rozina, ravnatelj

  Več ...
 • 1

Predavanje Vzgoja za internet ODPOVEDANO

Spoštovani starši!

Ministrstvo za zdravje je v popoldanskih urah predstavilo nove ukrepe za zmanjševanje širjenja korona virusa. Med drugim je prepovedalo zbiranje na prireditvah v javnih prostorih, kjer je predvidena prisotnost nad 100 oseb. Na predavanje v šolo so bili povabljeni starši 245 učenk in učencev.

Na podlagi te prepovedi predavanje za starše učencev od 1. do 4. razreda, predvideno za torek, 10. 3. 2020, ODPADE.

Prav tako odpadejo za danes (torek, 10. 3. 2020) napovedani roditeljski sestanki in govorilne ure za starše učenk in učencev od 1. do 4. razreda matične šole, PŠ Kostrevnica in PŠ Štangarske Poljane. Na Primskovem pa bo roditeljski sestanek danes ob 17. uri.

Ravnatelj: Tomaž Rozina, prof.

Prijava/odjava uporabnika