Ne spreglejte ...

 • Šolska prehrana - obvestilo

  Spoštovani starši,

  v šolskem letu 2021/2022 je skladno z zakonom o šolski prehrani, ministrica s sklepom določila novo ceno malice, ki znaša 0,90 €. Cena ostalih obrokov se ne spremeni.

  S 1. oktobrom. 2021 šola prehaja tudi na elektronsko odjavo obrokov. Elektronska odjava bo potekala v spletni aplikaciji Lopolis (Prehrana). Starši oz. zakoniti skrbniki boste na svoje elektronske naslove, ki so navedeni v Lopolisu, pravočasno prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim boste dostopali do zgoraj navedene aplikacije. Navodila najdete na povezavi.

  Mesec september v Lopolisu vzemite za brezpredmetnega in odjave ta mesec še vedno sporočajte kot do sedaj.

  V izrednih razmerah (npr. onemogočen dostop do spleta), bomo začasne odjave uredili v računovodstvu šole, na podlagi telefonskega klica ali pisnega obvestila na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  Več ...
 • 1

Prišla je Teta Jesen

Danes smo imeli obisk, obiskala nas je namreč Teta Jesen. Prinesla nam je cel kup jesenskih pridelkov, jabolka, koruze, česen, grozdje, papriko, rdečo peso, fižol in tudi buče. Povedala nam je, da se je poletje poslovilo in je prišla ona ter z njo tudi malce hladnejši dnevi. Skupaj smo ji pomagali poimenovati pridelke, za zahvalo pa nam je prijazno ponudila grozdje. Mmmm... kako je bilo sladko. 

Prijava/odjava uporabnika