image

Urice za najmlajše

Vsi se zavedamo, kako pomembni so prvi stiki s šolo za naše najmlajše. Zato smo se letos na naši šoli odločili, da enkrat mesečno izvedemo Več
image

Zbiranje papirja

Učenci in učiteljice PŠ Velika Kostrevnica skozi celo šolsko leto zbiramo star papir. Če se vam je nabralo kaj papirja, vas prosimo, da ga pripeljete Več
  • 1

ZIMSKI ŠPORTNI DAN

V petek, 10. 2. 2017, smo imeli športni dan. Z avtobusom smo se odpeljali na Kandrše. V spodnji del avtobusa smo zložili smuči in sani. Ko smo prispeli, smo najprej poslušali pravila vedenja na smučišču. Potem smo se šli smučat in sankat. Smučarji so se peljali z vlečnico, sankači pa smo hodili peš. Po dobri uri smučanja in sankanja smo se odpravili na malico. Za malico smo pojedli pomfri, hrenovko in spili čaj. Po malici smo se smučali in sankali še nekaj časa. Malo časa smo imeli tudi za igro. Kmalu smo se odpravili na avtobus in se srečno vrnili v šolo. Imela sem se zelo lepo.

Zoja Godec 2.r

Nastop na Tisju

Včeraj je potekal že 36. spominski tradicionalni pohod na Tisje, ki se ga vsako leto udeležijo tudi učenci PŠ Velika Kostrevnica. Čeprav se je v dolini zadrževala megla, nas je na Tisju pričakalo sonce. Učenci so program popestrili z izborom pesmi in staro igro "A je kruh že pečen?". 

Plavalni tečaj za 1.r

V torek in petek so imeli prvošolci na bazenu Oš Šmartno 10-urni tečaj plavanja z namenom prilagajanja na vodo. Učili so se narediti čolniček na vodi, kako pravilno uporabljati roke in noge, nekateri pa so se že preizkuslili v osnovni tehniki plavanja. Poglejte, kako jim je uspelo.

stran 1 od 6