image

Zbiranje papirja

Učenci in učiteljice PŠ Štangarske Poljane tudi v šolskem letu Več
image

Govorilne ure

Govorilne ure so vsak drugi torek v mesecu od 16.30 Več
image

Povabilo na obisk

Zgodnji, prijetni stiki s šolo so zelo pomembni, zato si Več
  • 1

Krajevna pomladna prireditev

Tudi letos smo pripravili prireditev S pisanim šopkom v pomlad. Počakali smo na dokončanje del pri postavitvi težko pričakovanih igral in tako prireditev izvedli šele skoraj sredi pomladi - v torek, 25. 4. 2017. Učenci so se predstavili v množici točk, ki so jih pripravili pod vodstvom vseh učiteljic, ki jih poučujemo v okviru pouka ali pa interesnih dejavnosti, gledalci pa so njihov nastop sprejeli z odobravanjem.

Tradicionalno prireditev, sicer namenjeno staršem, starim staršem, bratom, sestram in drugim sorodnikom učencev, smo tokrat namenili tudi temu, da smo se zahvalili predstavnikom občine, gasilcem, sosedom in ostalim krajanom, ki so nam pomagali, da smo jeseni prenovili šolske prostore in spomladi postavili zunanja igrala. Naj se vsem skupaj za prostovoljne prispevke, zbran odpadni papir in ure prostovoljnega dela zahvalim še na tem mestu!

Podžupan, g. Srečko Vavtar, je izžrebal dva otroka, ki sta kot prva sedla na gugalnico, in tako simbolično predal v uporabo zadnjo pridobitev za našo šolo.

Zaključena akcija zbiranja odpadnega papirja

V petek, 21. 4. 2017, je bila letošnja akcija zbiranja papirja zaključena. Zbrali smo 3240 kg papirja, kar je zneslo 275,40 EUR. Bravo!

Vabilo na prireditev