ŠPORTNO PLEZANJE

V petek, 17. 2. 2017, smo se po kosilu odpeljali z avtobusom v Šmartno. Tam so se učenci preizkusili v plezanju na veliki plezalni steni. Bili so navdušeni in želijo si, da bi to še kdaj ponovili.

DRSANJE V TEMENICI - NEPOZABNO DOŽIVETJE

Danes, 27. 1. 2017, smo z učenci v OPB-ju po kosilu odšli v Temenico na drsališče. Večina otrok je danes prvič stala na drsalkah in moram reči, da jim je šlo zelo dobro. Za otroke je bilo to res nepozabno doživetje in želijo si, da bi to še kdaj ponovili. 

ZIMSKE VRAGOLIJE

BOŽIČNO-NOVOLETNE DELAVNICE

Na začetku decembra smo imeli božično-novoletne delavnice. Z učenci smo ustvarjali po kotičkih. Na pomoč sta nam priskočili še prostovoljka Sara in svetovalna delavka Mojca Jurca.

Ustvarjali smo: darilne škatle, svečnike, obeske za novoletno smrečico, novoletne krogle, različne voščilnice.

 

GASILCI NA OBISKU

Obiskali so nas gasilci in nam predstavili svoje delo. Preizkusili smo se v gašenju ognja z gasilnim aparatom. Učenci, ki hodijo na gasilske vaje, pa so nam pokazali vajo z brentačo. Druženje smo zaključili v novem gasilnem domu z "gasilsko malico".

ŠD - Jesenski pohod in obisk EKO kmetije Vodnjov

V sredo, 28. 9. 2016, smo izkoristili jesenske sončne žarke in se odpravili na pohod. Pot nas je vodila čez Kopačijo v Sevno do našega končnega cilja v Zagriču, kjer živi naša učenka Vesna. Pri njej doma imajo ekološko kmetijo, usmerjeno v pridelavo sadja. Njena mama in oče sta nam razkazala sadovnjak, v katerem imajo letos na novo tudi manjši čebelnjak. Po ogledu pa smo imeli še delavnico. Vsak učenec si je v lonček posadil sadiko rakitovca. Za konec sta nas presenetila še s palačinkami in domačo marmelado. Siti in polni novega znanja smo se odpravili nazaj proti šoli.

stran 1 od 2