Otroški pevski zbor I

Zaključna prireditev OPZ 1.r. in OPZ1

V začetku meseca junija sta se še zadnjič v tem šolskem letu, na zaključnem koncertu Pozdravljeno poletje, predstavila najmlajša zbora naše šole. Vsak zbor posebej in tudi vsi skupaj smo zapeli nekaj "počitniških" pesmi, zaplesali dva moderna plesa, zaigrali poletno igrico ter povedali nekaj deklamacij. Prireditev so s svojima nastopoma popestrile tudi učenke ritmične gimnastike. Sedaj pa vse pevce in pevke OPZ 1.r. in OPZ1 čaka še zadnja "predpočitniška" ura pevskih vaj, potem pa skok na zaslužene počitnice do prihodnjega šolskega leta. JUHUHU!

Pozdravljeno, poletje!

Dragi starši!

Še zadnjič v tem šolskem letu se bosta na oder povzpela najmlajša pevska zbora naše šole. Koncert bo v sredo, 7. junija, ob 18. uri v zgornji avli OŠ Šmartno. Pevci naj bodo v avli ob 17. 15, da opravimo tonsko vajo in vajo z instrumentalistom. Prosimo za točnost!

Veselimo se vašega obiska!

 

 

Priponke:
Download this file (pozdravljeno, poletje.pdf)pozdravljeno, poletje.pdf158 Kb

Obvestilo in vabilo

Spet je leto naokoli in naši najmlajši pevci so pripravljeni za nastop na tradicionalnem pomladnem koncertu zborov OŠ Šmartno. 

Koncert bo v sredo, 17. maja, ob 17.30 uri v kulturnem domu v Šmartnem. Pevci Otroškega pevskega zbora 1. r in Otroški pevskega zbora I naj bodo v dvorani ob 16.45, ker moramo opraviti še tonsko in skupno vajo.

Se vidimo!

 

Nastop OPZ 1 na medobčinski reviji

Za nami je uspešen nastop na medobčinski reviji otroških in mladinskih zborov. Nekaj foto utrinkov pa spodaj ...

Revija otroških in mladinskih zborov

 

V sredo, 19. aprila, bo ob 18. 30 v Kulturnem centru Litija medobčinska revija otroških in mladinskih pevskih zborov. Na reviji se bo predstavil tudi naš Otroški pevski zbor 1. Pevci naj bodo v dvorani ob 17.45,  ker moramo opraviti še tonsko vajo. Domenili smo se za enotna oblačila, zato svojega otroka povprašajte tudi o tem. Lepo vabljeni, da nas pridete poslušat.

Božično-novoletni koncert

Za nami je uspešen koncert obeh otroških zborov. Hvala vsem, ki nas spodbujate in ste si vzeli čas ter nas prišli poslušat. 

Vse dobro za praznike in naj vse lepo traja in traja ...

Tjaša in Rahela

V galeriji pa še nekaj foto utrinkov.

 

 

stran 1 od 2

Galerija OPZ I